Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick lowe Songtekst: withered on the vine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick lowe - withered on the vine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van withered on the vine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick lowe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick lowe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals withered on the vine .

Origineel

I once had a true love I thought it would last How could I know That it would go so fast A love like a holiday Tender and kind And I let it whither on the vine Where did it run to Where did it go How could I let it Slip through my fingers so For it was a real love And rare and fine And I let it whither on the vine But the hardest pill To swallow is still Not the reason for your leaving But the way I let it happen Now I'm counting the cost Of the loss of what was once mine That I let whither on the vine I once had a true love I thought it would last How could I know That it would go so fast A love like a holiday Tender and kind And I let it whither on the vine

 

Vertaling

Ik had eens een ware liefde Ik dacht dat het zou duren Hoe kon ik weten Dat het zo snel zou gaan Een liefde als een vakantie Teder en vriendelijk En ik liet het wegkwijnen aan de wijnstok Waar ging het heen Waar ging het heen Hoe kon ik het Zo door mijn vingers laten glippen Want het was een echte liefde En zeldzaam en fijn En ik liet het wegkwijnen aan de wijnstok Maar de moeilijkste pil om te slikken is nog steeds Niet de reden van je vertrek maar de manier waarop ik het liet gebeuren Nu ben ik de kosten aan het tellen Van het verlies van wat ooit van mij was Dat ik aan de wijnstok heb laten verwelken Ooit had ik een ware liefde Ik dacht dat het zou blijven duren Hoe kon ik weten Dat het zo snel zou gaan Een liefde als een vakantie Teder en vriendelijk En ik liet het wegkwijnen aan de wijnstok