Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nickelback Songtekst: hollywood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nickelback - hollywood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hollywood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nickelback! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nickelback en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hollywood .

Origineel

Please don't be too long while you’re gone. There ain't enough to keep me here too long. Not like the last time I stood in line. Just enough to keep me bouncing off the walls. The new day, the new tray that comes around. Pills and all enough to kill him while he sleeps. Is this the alley we drag him to. Just off of Hollywood and Normandy. If it worked like she said it would. Just like living in Hollywood. Just like a bad dream, or so it seems. Just like I'm back in emergency. Please don't be too long while you’re gone. There ain't enough to keep me here too long. Not like the last time I stood in line. Just enough to keep me bouncing off the walls. If it worked like she said it would. Just like living in Hollywood. Just like a bad dream, or so it seems. Just like I'm back in emergency

 

Vertaling

Blijf niet te lang weg als je weg bent. Er is niet genoeg om me hier te lang te houden. Niet zoals de laatste keer dat ik in de rij stond. Net genoeg om me tegen de muren te laten stuiteren. De nieuwe dag, het nieuwe dienblad dat om de hoek komt kijken. Pillen en al genoeg om hem te doden terwijl hij slaapt. Is dit het steegje waar we hem heen slepen. Net naast Hollywood en Normandy. Als het zou werken zoals ze zei dat het zou werken. Net als het leven in Hollywood. Net als een slechte droom, of zo lijkt het. Net alsof ik terug ben in de noodsituatie. Blijf alsjeblieft niet te lang weg. Er is niet genoeg om me hier te lang te houden. Niet zoals de laatste keer dat ik in de rij stond. Net genoeg om me tegen de muren te laten stuiteren. Als het zou werken zoals ze zei dat het zou werken. Net als leven in Hollywood. Net als een slechte droom, of zo lijkt het. Net alsof ik terug ben in de noodsituatie