Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicki minaj Songtekst: get ya money up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicki minaj - get ya money up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get ya money up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicki minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicki minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get ya money up .

Origineel

Nicki Minaj: Uh huh, yo yo i need all the dudes in the club get ya money out. Stop, now let me see your booty drop. Keri: If you think your impressin' us with your ice and your dub. Poppin' bottles in the club, get your money up. 'Cause I ain't your average girl, I've been all around the world. If wanna wow me, get your money up. Get your money up boy, get your money up. I wanna see somethin' bigger than a Hummer truck. Get your money up boy, get your money up. You gotta throw somethin' bigger than a hundred bucks. Now slide, slide one of them black cards. If you got it then show me how you're gettin' it. Diamonds a girl's best friend, you can provide them. Might even act a fool while your hittin' it. When you see me in my days blow a whole lot of change. Tell your boy don't get jealous, get your money up. And if you don't like us, there's nothin' to discuss. We don't even give a fuck, get your money up. Get your money up, get your money up. Stop playin' with yourself, get your money up. Get your money up, get your money up. (Stop, now let me see your booty drop). Get em Keysh. Keyshia Cole: If you're tearin' the bar down with all the fly woman. And still livin' with your momma, get your money up. Ridin' big whips, can take care of your kids. Why you lookin' at me? Get your money up. When I'm up in the club, you know how we roll. Them bottles pop, nonstop. You actin Hollywood, you know how we roll. Stop, now let me see your booty drop. Keri: Get your what I'm talkin' about, I don't wanna hear your mouth. You need to put some money down, or get your money up. Why you invadin' my space? Why you get up in my face?. I ain't got nothin' to say but get your money up. Get your money up boy, get your money up. Know you wanna see somethin' better than them autobus. Get your money up boy, get your money up. You know my bottle cost more than a hundred bucks. Get your money up, get your money up. (Stop playin' with yourself). Get your money up. Get your money up, get your money up. (Stop, now let me see your booty drop). Keysha: Okay now slide, slide one of them black cards. If you got it then show me how you're gettin' it. Diamonds a girl's best friend, if you can provide them. I might even act a fool while you're hittin' it. Keri: Now grind, grind get yourself some big money. And don't forget about me when you're spendin' it. But if you ain't gon' pay don't be screamin' out hey girl. (Wait, now let me see your booty drop). Nicki: yo yo yo yo. big meals i think im gettin the itis. i big ball dat aint no elephantiasis. three girl play so im tripling my value. keri steal keysha pass nicki wit da alley u. more bottles den whine-o. den wit da coupe all white albino. and you kno its going down like drano. cause wen i come out its a zoo wit a rhino. ok he know he gunna have to step up on a c note. starbucks. hazelnut vanilla capo-chino. rose greeco. flyer den a ?. get your prince truck im flyer den dark window. Get your money up, get your money up. (Stop playin' with yourself). Get your money up, get your money up. Get your money up. (Stop, now let me see your booty drop). I know that's right, Keri, your girl KC. They gon' hate on this one right here, let's go. Now get your money up, get your money up. Get your money up, we don't like them broke boys. We don't like them broke boys

 

Vertaling

Nicki Minaj: Uh huh, yo yo yo ik heb alle dudes in de club nodig om je geld eruit te halen. Stop, laat me je kont zien vallen. Als je denkt dat je indruk op ons maakt met je ijs en je dub. Met je flessen in de club, haal je geld tevoorschijn. Want ik ben geen doorsnee meisje, ik ben over de hele wereld geweest. Als je me wilt imponeren, zorg dan dat je geld hebt. Zet je geld op jongen, zet je geld op. Ik wil iets zien dat groter is dan een Hummer truck. Zet je geld op jongen, zet je geld op. Je moet iets groters gooien dan honderd dollar. Nu schuif, schuif een van die zwarte kaarten. Als je het hebt, laat me dan zien hoe je het krijgt. Diamanten zijn de beste vriend van een meisje, jij kan ze leveren. Misschien doe je wel gek terwijl je het doet. Als je me ziet in mijn dagen blaas een hele hoop kleingeld. Zeg je jongen niet jaloers te worden, haal je geld op. En als je ons niet mag, valt er niets te bespreken. Het kan ons geen reet schelen, haal je geld op. Zet je geld op, zet je geld op. Stop met spelen met jezelf, haal je geld op. Haal je geld op, haal je geld op. (Stop, laat me nu je kont zien vallen). Pak ze Keysh. Keyshia Cole: If you're tearin' the bar down with all the fly woman. En nog steeds bij je moeder woont, zorg dat je geld krijgt. Rijdt met grote zwepen, kan voor je kinderen zorgen. Waarom kijk je naar mij? Zorg dat je geld krijgt. Als ik in de club ben, weet je hoe we het doen. Die flessen knallen, non-stop. Je acteert Hollywood, je weet hoe we het doen. Stop, laat me je kont zien vallen. Begrijp je waar ik het over heb, ik wil je mond niet horen. Je moet wat geld neerleggen, of je geld laten stijgen. Waarom dring je mijn ruimte binnen? Waarom sta je op in mijn gezicht? Ik heb niets te zeggen, maar zorg dat je geld krijgt. Zet je geld op jongen, zet je geld op. Ik weet dat je iets beters wilt zien dan die autobus. Zet je geld op jongen, zet je geld op. Je weet dat mijn fles meer kost dan honderd dollar. Zet je geld op, zet je geld op. (Stop met spelen met jezelf). Zet je geld op. Zet je geld op, zet je geld op. (Stop, laat me je kont zien vallen). Keysha: Oke nu schuif, schuif een van die zwarte kaarten. Als je het hebt, laat me dan zien hoe je het krijgt. Diamanten zijn de beste vrienden van een meisje, als je ze kan geven. Ik zou zelfs een dwaas kunnen zijn terwijl jij het doet. Nu slijpen, slijpen zorg dat je veel geld krijgt. En vergeet mij niet als je het uitgeeft. Maar als je niet gaat betalen, schreeuw het dan niet uit, meisje. (Wacht, laat me nu je kont zien vallen). Nicki: yo yo yo yo. Big meals I think im gettin the itis. I big ball that aint no elephantiasis. three girl play so im tripling my value. keri steal keysha pass nicki with da alley u. more bottles den whine-o. den with da coupe all white albino. En je weet dat het gaat zoals drano. Want als ik buiten kom is het een dierentuin met een neushoorn. ok hij weet dat hij een stapje moet zetten op een c note. starbucks. hazelnut vanilla capo-chino. rose greeco. flyer den a ?. get your prince truck im flyer den dark window. Zet je geld op, zet je geld op. (Stop met spelen met jezelf). Get your money up, get your money up. Haal je geld op. (Stop, laat me nu je buit zien vallen). Ik weet dat het zo is, Keri, je meisje KC. Ze zullen je haten op deze hier, laten we gaan. Zet je geld op, zet je geld op. Haal je geld op, we houden niet van die arme jongens. We houden niet van die arme jongens.