Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicki minaj Songtekst: give me all your luvin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicki minaj - give me all your luvin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me all your luvin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicki minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicki minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me all your luvin' .

Origineel

L-U-V Madonna. Y-O-U you wanna. I see you coming and I don't wanna know your name. L-U-V Madonna. I see you coming and you're gonna have to change the game. Y-O-U you wanna. Would you like to try?. Give me a reason why. Give me all that you got. Maybe you'll do fine. As long as you don't lie to me. And pretend to be what you're not. Don't play the stupid game. Cause I'm a different kind of girl. Every record sounds the same. You've got to step into my world. Give me all your love and give me your love. Give me all your love today. Give me all your love and give me your love. Let's forget about time. And dance our lives away. L-U-V Madonna. Y-O-U you wanna. Keep trying don't give up, it's if you want it bad enough. L-U-V Madonna. It's right in front of you, now tell me what you're thinking of. Y-O-U you wanna. In another place, at a different time. You can be my lucky star. We can drink some wine. Burgundy is fine. Let's drink the bottle every drop. Don't play the stupid game. Cause I'm a different kind of girl. Every record sounds the same. You've got to step into my world. Give me all your love and give me your love. Give me all your love today. Give me all your love and give me your love. Let's forget about time. And dance our lives away. Give me all your love boy. You could be my boy, you could be my boy toy. In the nick of time I could say a sicker rhyme. Cause its time for change like a. I'm Roman, I'm a barbarian, Im Conan. You were sleeping on me you were dozin'. Now move, I'm goin' in!!. You have all the L-U-V. I gave you everything you need. Now it's up to y-o-u. Are you the one, shall we proceed?. Sw-sw-swag shh. No one gives you this. Supersonic bionic, uranium hit. So I break ?em off tricks. Lets pray that it sticks. I'ma say this once, yeah I don't give a shit. Don't play the stupid game. Cause I'm a different kind of girl. Every record sounds the same. You've gotta step into my world. Give me all your love and give me your love. (L-U-V- Madonna). Give me all your love and give me your love. (Y-O-U You wanna). Give me all your love and give me your love. Give me all your love today. Give me all your love and give me your love. Let's forget about time. And dance our lives away

 

Vertaling

L-U-V Madonna. Y-O-U wil je. Ik zie je aankomen en ik wil je naam niet weten. L-U-V Madonna. Ik zie je aankomen en je zal het spel moeten veranderen. Y-O-U wil je. Wil je het proberen? Geef me een reden waarom. Geef me alles wat je hebt. Misschien lukt het je wel. Zolang je maar niet tegen me liegt. En doet alsof je bent wat je niet bent. Speel niet het stomme spel. Want ik ben een ander soort meisje. Elke plaat klinkt hetzelfde. Je moet in mijn wereld stappen. Geef me al je liefde en geef me je liefde. Geef me vandaag al je liefde. Geef me al je liefde en geef me je liefde. Laten we de tijd vergeten. En dans onze levens weg. L-U-V Madonna. Y-O-U wil je. Blijf proberen geef niet op, het is als je het graag genoeg wilt. L-U-V Madonna. Het ligt recht voor je, vertel me nu waar je aan denkt. Y-O-U wil je. Op een andere plaats, op een andere tijd. Jij kan mijn geluksster zijn. We kunnen wat wijn drinken. Bourgogne is prima. Laten we de fles helemaal leegdrinken. Speel dat stomme spel niet. Want ik ben een ander soort meisje. Elke plaat klinkt hetzelfde. Je moet in mijn wereld stappen. Geef me al je liefde en geef me je liefde. Geef me vandaag al je liefde. Geef me al je liefde en geef me je liefde. Laten we de tijd vergeten. En ons leven wegdansen. Geef me al je liefde jongen. Je zou mijn jongen kunnen zijn, je zou mijn jongensspeeltje kunnen zijn. Op het nippertje kan ik een zieker rijmpje zeggen. Want het is tijd voor verandering. Ik ben Romein, ik ben een barbaar, ik ben Conan. Je sliep op mij, je was aan het doezelen. Ga nu, ik ga naar binnen!! Je hebt alle L-U-V. Ik heb je alles gegeven wat je nodig hebt. Nu is het aan jou. Ben jij diegene, zullen we verder gaan? Sw-sw-swag shh. Niemand geeft je dit. Supersonic bionic, uranium hit. Dus ik breek ze af met trucjes. Laten we bidden dat het blijft hangen. Ik zeg dit maar één keer, het kan me geen reet schelen. Speel het stomme spel niet. Want ik ben een ander soort meisje. Elke plaat klinkt hetzelfde. Je moet in mijn wereld stappen. Geef me al je liefde en geef me je liefde. (L-U-V- Madonna). Geef me al je liefde en geef me je liefde. (Y-O-U You wanna). Geef me al je liefde en geef me je liefde. Geef me al je liefde vandaag. Geef me al je liefde en geef me je liefde. Laten we de tijd vergeten. And dance our lives away