Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicki minaj Songtekst: inconsolable

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicki minaj - inconsolable ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inconsolable? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicki minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicki minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inconsolable .

Origineel

Memories frozen in a picture frame Days go on things will never be the same, anymore Thoughts of you and the life we never lived How can I pull through, when you left to soon I belief, A part of you will always stay with me I can feel that images of you will never fade away I can’t move on, pretending everything’s gonna be the way we where Why can’t you hear me, I am inconsolable I wish I’d know you better, time was running out The quilt I left is more than I can describe And I keep on calling your name to feel that I’m alive In this empty space, I could never be replaced I belief, A part of you will always stay with me I can feel that images of you will never fade away I can’t move on, pretending everything’s gonna be the way we where Why can’t you see me, when I am inconsolable Everyday I try to carry on, everyday I try to find a meaning Living in a place where I belong, as cold ice can be If I could take you back to yesterday But not for ever gone it’s in considerable It almost that acceptable Memories frozen in a picture frame How can I pull through, when you left to soon I can’t go on, pretending everything could be the way we where How can you see me, when I’m inconsolable A part of you will always stay with me I can feel that images of you will never fade away I can’t go on, pretending everything’s gonna be the way we where Why can’t you see me, when I am inconsolable

 

Vertaling

Herinneringen bevroren in een fotolijstje Dagen gaan voorbij dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn Gedachten aan jou en het leven dat we nooit geleefd hebben Hoe kan ik het volhouden, als je te snel bent vertrokken Ik geloof dat een deel van jou altijd bij me zal blijven Ik kan voelen dat beelden van jou nooit zullen vervagen Ik kan niet verder, doen alsof alles weer wordt zoals het was Waarom kun je me niet horen, ik ben ontroostbaar Ik wou dat ik je beter kende, de tijd drong De quilt die ik achterliet is meer dan ik kan beschrijven En ik blijf je naam roepen om te voelen dat ik leef In deze lege ruimte, kan ik nooit vervangen worden Ik geloof, een deel van jou zal altijd bij me blijven Ik kan voelen dat beelden van jou nooit zullen vervagen Ik kan niet verder, doen alsof alles zal zijn zoals het was Waarom kun je me niet zien, als ik ontroostbaar ben Elke dag probeer ik verder te gaan, elke dag probeer ik een betekenis te vinden Leven op een plaats waar ik thuishoor, zo koud als ijs kan zijn Als ik je mee terug kon nemen naar gisteren Maar niet voor altijd weg het is in aanzienlijk Het is bijna zo acceptabel Herinneringen bevroren in een fotolijstje Hoe kan ik het volhouden, als je te snel bent vertrokken Ik kan niet doorgaan, doen alsof alles kan zijn zoals we waren Hoe kan je me zien, als ik ontroostbaar ben Een deel van jou zal altijd bij me blijven Ik kan voelen dat beelden van jou nooit zullen vervagen Ik kan niet doorgaan, met te doen alsof alles zal zijn zoals het was Waarom kun je me niet zien, als ik ontroostbaar ben