Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicki minaj Songtekst: pound the alarm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicki minaj - pound the alarm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pound the alarm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicki minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicki minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pound the alarm .

Origineel

Oh, oh, oh, come fill my glass up a little more. We 'bout to get up, and burn this floor. You know we getting hotter, and hotter. Sexy and hotter, let's shut it down. Yo, what I gotta do. To show these girls that I own them. Some call me Nicki, and some call me Roman. Exkeeza, pleeza, I'm in Ibiza. Giuseppe Zanotti, my own sneaker. Sexy, sexy that's all I do. If you need a bad bitch. Let me call a few. Pumps on and the little mini-skirts is up. I see some good girls, I'mma turn 'em out. Ok bottle, sip, bottle, guzzle. I'm a bad bitch, no muzzle, hey?. Bottle, sip, bottle, guzzle. I'm a bad bitch, no muzzle, let's go. Music, makes me, high. Oh, oh, oh, come fill my glass up a little more. We 'bout to get up, and burn this floor. You know we getting hotter, and hotter. Sexy and hotter, let's shut it down. Pound the alarm!. Pound the alarm!. I wanna do it for the night, night. So get me now, and knock this over. I wanna do it like you like, like. Come get me, baby we're not getting younger. I just want you tonight, night. Baby we won't do it for life. Music, makes me, high. Oh, oh, oh, come fill my glass up a little more. We 'bout to get up, and burn this floor. You know we getting hotter, and hotter. Sexy and hotter, let's shut it down. Pound the alarm!. Pound the alarm!. Pound the alarm!. Pound the alarm. Oh, oh, oh, come fill my glass up a little more. We 'bout to get up, and burn this floor. You know we getting hotter, and hotter. Sexy and hotter, let's shut it down. Pound the alarm!. Pound the alarm!. Pound the alarm!

 

Vertaling

Oh, oh, oh, kom vul mijn glas een beetje meer. We staan op het punt op te staan, en deze vloer te verbranden. Je weet dat we heter worden, en heter. Sexy en heter, laten we het afsluiten. Yo, wat ik moet doen. Om deze meiden te laten zien dat ik ze bezit. Sommige noemen me Nicki, en sommige noemen me Roman. Exkeeza, pleeza, ik ben in Ibiza. Giuseppe Zanotti, mijn eigen sneaker. Sexy, sexy dat is alles wat ik doe. Als je een slechte teef nodig hebt. Laat me er een paar bellen. Pumps aan en de kleine mini-rokjes is op. Ik zie een paar goede meiden, ik ga ze uitdagen. Ok flesje, slokje, flesje, slokje. Ik ben een slechte teef, geen muilkorf, hé? Flesje, nipje, flesje, gijp. Ik ben een stoute teef, geen muilkorf, laten we gaan. Muziek, maakt me high. Oh, oh, oh, kom vul mijn glas een beetje meer. We zijn klaar om op te staan, en deze vloer te verbranden. Je weet dat we heter worden, en heter. Sexy en heter, laten we het uitzetten. Sla op het alarm. Blaas het alarm af! Ik wil het doen voor de nacht, nacht. Dus pak me nu, en sla dit omver. Ik wil het doen zoals jij het wilt, zoals. Kom me halen, baby we worden er niet jonger op. Ik wil je alleen vanavond, nacht. Baby we'll not do it for life. Muziek, maakt me high. Oh, oh, oh, kom vul mijn glas een beetje meer. We staan op het punt op te staan, en deze vloer te verbranden. Je weet dat we heter worden, en heter. Sexy en heter, laten we het uitzetten. Sla op het alarm. Blaas op het alarm! Blaas op het alarm! Bons op het alarm. Oh, oh, oh, kom vul mijn glas een beetje meer. We 'bout to get up, and burn this floor. Je weet dat we heter worden, en heter. Sexy en heter, laten we het uitzetten. Sla op het alarm. Blaas op het alarm! Blaas op het alarm!