Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicki minaj Songtekst: turn me on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicki minaj - turn me on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn me on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicki minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicki minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn me on .

Origineel

Doctor, doctor,. Need you back home, baby. Doctor, doctor, where you at?. Give me something. I need your love. I need your love. I need your loving. You got that kind of medicine that keep me comin'. My body needs a hero. Come and save me. Something tells me you know how to save me. I've been feeling weird, oh!. Oh, I need you to come and rescue me. Make me come alive. Come on turn me on. Touch me, save my life. Come on and turn me on. I'm too young to die. Come on and turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Make me come alive. Come on turn me on. Touche me, save my life. Come on and turn me on. I'm too young to die. Come on and turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Oh, you make it, make it right. My temperature is super high. If I scream, if I cry. It's only 'cause I feel alive. My body needs a hero. Come and save me. Something tells me you know. How to save me. I've been feeling weird, oh!. Oh, I need you to come and rescue me. Make me come alive. Come on turn me on. Touch me, save my life. Come on and turn me on. I'm too young to die. Come on and turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Make me come alive. Come on turn me on. Touche me, save my life. Come on and turn me on. I'm too young to die. Come on and turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. You've got my life in the palm of your hands. Come and save me now. I know you can, I know you can. Dat, dat, dat, dat. Don't let me die young,. I just want you to father my young. I just want you to be my doctor,. We can get it crackin' chiropractor,. I, I, I, I. I know you can save me. And make me feel alive. Make me come alive. Come on turn me on. Touch me, save my life. Come on and turn me on. I'm too young to die. Come on and turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on. Turn me on

 

Vertaling

Dokter, dokter... Ik heb je thuis nodig, baby. Dokter, dokter, waar ben je? Geef me iets. Ik heb je liefde nodig. Ik heb je liefde nodig. Ik heb je liefde nodig. Je hebt dat soort medicijn dat me laat komen. Mijn lichaam heeft een held nodig. Kom en red me. Iets zegt me dat je weet hoe je me moet redden. Ik voel me vreemd, oh! Oh, ik heb je nodig om me te komen redden. Laat me tot leven komen. Kom op zet me aan. Raak me aan, red mijn leven. Kom op en geef me een beurt. Ik ben te jong om te sterven. Kom op en geef me een beurt. Zet me aan. Geef me een beurt. Zet me aan. Zet me aan. Laat me tot leven komen. Kom op. Zet me aan. Raak me aan, red mijn leven. Kom op, zet me aan. Ik ben te jong om te sterven. Kom op en geef me een beurt. Zet me aan. Zet me aan. Zet me aan. Zet me aan. Oh, je maakt het, maak het goed. Mijn temperatuur is super hoog. Als ik schreeuw, als ik huil. Het is alleen omdat ik voel dat ik leef. Mijn lichaam heeft een held nodig. Kom en red me. Iets zegt me dat jij het weet. Hoe me te redden. Ik voel me vreemd, oh! Oh, ik heb je nodig om me te komen redden. Laat me tot leven komen. Kom op zet me aan. Raak me aan, red mijn leven. Kom op en geef me een beurt. Ik ben te jong om te sterven. Kom op en geef me een beurt. Zet me aan. Geef me een beurt. Zet me aan. Zet me aan. Laat me tot leven komen. Kom op. Zet me aan. Raak me aan, red mijn leven. Kom op, zet me aan. Ik ben te jong om te sterven. Kom op en geef me een beurt. Zet me aan. Zet me aan. Zet me aan. Zet me aan. Je hebt mijn leven in de palm van je handen. Kom en red me nu. Ik weet dat je het kan, ik weet dat je het kan. Dat, dat, dat, dat. Laat me niet jong sterven. Ik wil alleen dat je mijn jong vader bent. Ik wil alleen maar dat je mijn dokter bent. We kunnen het laten kraken' chiropractor... Ik, ik, ik, ik. Ik weet dat je me kunt redden. En me laten voelen dat ik leef. Laat me tot leven komen. Kom op, zet me aan. Raak me aan, red mijn leven. Kom op en geef me een beurt. Ik ben te jong om te sterven. Kom op en geef me een beurt. Zet me aan. Geef me een beurt. Zet me aan. Zet me aan.