Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nicole scherzinger Songtekst: don't cry for me argentina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nicole scherzinger - don't cry for me argentina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't cry for me argentina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nicole scherzinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nicole scherzinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't cry for me argentina .

Origineel

It won't be easy, you'll think it strange. When I try to explain how I feel. That I still need your love. After all that I've done. You won't believe me. All you will see is a girl you once knew. Although she's dressed up to the nines. At sixes and sevens with you. I had to let it happen, I had to change. Couldn't stay all my life down at heel. Looking out of the window. Staying out of the sun. So I chose freedom. Running around, trying everything new. But nothing impressed me at all. I never expected it to. Don't cry for me Argentina. The truth is I never left you. All through my wild days, my mad existence. I kept my promise, don't keep your distance. And as for fortune, and as for fame. I never invited them in. Though it seemed to the world. They were all I desired. They are illusions. They're not the solutions they promised to be. The answer was here all the time. I love you, and hope you love me. Don't cry for me Argentina. Don't cry for me Argentina. The truth is I never left you. All through my wild days, my mad existence. I kept my promise, don't keep your distance. Have I said too much?. There's nothing more I can think of to say to you. But all you have to do is look at me to know. That every word is true. Don't cry for me Argentina

 

Vertaling

Het zal niet makkelijk zijn, je zult het vreemd vinden. Als ik probeer uit te leggen hoe ik me voel. Dat ik nog steeds je liefde nodig heb. Na alles wat ik heb gedaan. Je zult me niet geloven. Het enige wat je zult zien is een meisje dat je ooit kende. Hoewel ze is gekleed tot de nines. Op zessen en zevens met jou. Ik moest het laten gebeuren, ik moest veranderen. Ik kon niet mijn hele leven op mijn hielen blijven zitten. Uit het raam kijken. Uit de zon blijven. Dus koos ik voor vrijheid. Rondrennen, alles uitproberen. Maar niets maakte indruk op me. Dat had ik ook nooit verwacht. Huil niet om mij, Argentina. De waarheid is dat ik je nooit heb verlaten. Al mijn wilde dagen, mijn gekke bestaan. Ik hield mijn belofte, houd geen afstand. En wat het fortuin betreft, en wat de roem betreft. Ik heb ze nooit binnengelaten. Hoewel het leek voor de wereld. Ze waren alles wat ik verlangde. Het zijn illusies. Ze zijn niet de oplossingen die ze beloofden te zijn. Het antwoord was hier al die tijd. Ik hou van je, en hoop dat je van mij houdt. Huil niet om mij, Argentinië. Huil niet om mij, Argentinië. De waarheid is dat ik je nooit heb verlaten. Al mijn wilde dagen, mijn gekke bestaan. Ik heb mijn belofte gehouden, houd geen afstand. Heb ik te veel gezegd? Er is niets meer dat ik kan bedenken om tegen je te zeggen. Maar je hoeft alleen maar naar me te kijken om te weten. Dat elk woord waar is. Huil niet om mij, Argentinië.