Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Niels Geusebroek Songtekst: Streets Of Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Niels Geusebroek - Streets Of Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Streets Of Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Niels Geusebroek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Niels Geusebroek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Streets Of Heart .

Origineel

I will show you who I really am And I’m sick and tired of feeling blue Hope I’ll never be alone again Now that I've run into you Give me your love 'Cause that's where it starts You make me run Through your street of hearts Give me your smile And I’ll sing you a song Never alone, never apart I’m running through your street of hearts My broken heart is finally cured You sweep me right off my feet Make me feel like a loving bird Do I ever [?] what I want to be Give me your love 'Cause that's where it starts You make me run Through your street of hearts Give me your smile And I’ll sing you a song Never alone, never apart I’m running through your street of hearts No I won’t let her take her back Love without you by my side This is all we need This is all of me Give me your love 'Cause that's where it starts You make me run Through your street of hearts Give me your smile And I’ll sing you a song Never alone, never apart I’m running through your street of hearts I’m running through your street of hearts I’m running through your street of hearts I’m running through your street of hearts Running through your street of hearts Running through your street of hearts Running through your street of hearts Running through your street of hearts - See more at:

 

Vertaling

Ik zal je laten zien wie ik werkelijk ben En ik ben ziek en moe van het gevoel blauw Hoop dat ik nooit meer alleen zijn Nu dat ik heb lopen in je Geef me je liefde Want dat is waar het begint Je maakt me lopen Door uw straat van harten Geef me je glimlach En ik zal je een liedje zingen Nooit alleen, nooit uit elkaar Ik ben door je straat van harten Mijn gebroken hart is eindelijk genezen Je sweep me recht uit mijn voeten Voel ik me als een liefdevolle vogel Heb ik ooit [?] Wat ik wil zijn Gevenme je liefde Want dat is waar het begint Je maakt me lopen Door uw straat van harten Geef me je glimlach En ik zal je een liedje zingen Nooit alleen, nooit uit elkaar Ik ben door je straat van harten Nee, ik zal haar niet laten nemen haar rug Liefde zonder jou aan mijn zijde Dit is alles wat we nodig hebben Dit is allemaal van mij Geef me je liefde Want dat is waar het begint Je maakt me lopen Door uw straat van harten Geef me je glimlach En ik zal je een liedje zingen Nooit alleen, nooit uit elkaar Ik ben door je straat van harten Ik ben door je straat van harten Ik ben door je straat van harten Ik ben door je straat van harten Die door je straat van harten Die door je straat van harten Die door je straat van harten Die door je straat van harten - Zie meer op: