Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Niels Geusenbroek Songtekst: Take Your Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Niels Geusenbroek - Take Your Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take Your Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Niels Geusenbroek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Niels Geusenbroek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take Your Time .

Origineel

Safe and sound My hands around your body We’ll take it day by day I’ll show you around Guide you through my memories Every step of the way Take your time girl Just leave it to me And hold on to love Soon you’ll find the world at your feet Take your time girl Just leave it to me And hold on to love I feel you getting closer every beat Take your time girl On our own Everywhere together I know you’ll count on me But we’re not alone Your father and your sister Are waiting patiently Take your time girl Just leave it to me And hold on to love Soon you’ll find the world at your feet Take your time girl Just leave it to me And hold on to love I feel you getting closer every beat Take your time girl Deep in the night When the whole world’s asleep I imagine how you’ll be in 2033 And it’s all fine by me

 

Vertaling

Gezond en wel Mijn handen rond je lichaam We nemen het van dag tot dag Ik zal je laten zien rond Begeleiden u door mijn herinneringen Elke stap van de weg Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Binnenkort zul je de wereld vind aan je voeten Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Ik voel je steeds dichterbij elke beat Neem uw tijd meisje Op onze eigen Overal samen Ik weet dat je op me rekenen Maar we zijn niet alleen Je vader en je zus Wachtengeduldig Neem de tijd meid Laat het maar aan mij En vasthouden aan de liefde Binnenkort zal je de wereld aan je voeten vinden Neem de tijd meid Laat het maar aan mij En vasthouden aan de liefde Ik voel je steeds dichterbij elke beat Neem de tijd meid Diep in de nacht Wanneer de hele wereld slaapt Ik stel me voor hoe je in in 2033 En het is allemaal prima door mij