Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Niels Geuzenbroek Songtekst: Take Your Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Niels Geuzenbroek - Take Your Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take Your Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Niels Geuzenbroek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Niels Geuzenbroek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take Your Time .

Origineel

Save and sound My hands around your body We'll take it day by day I'll show you around Guide you through my memories Every step of the way [Chorus:] Take your time girl Just leave it to me And hold on to love Soon you'll find the world at your feet Take your time girl Just leave it to me And hold on to love I feel you getting closer every beat Take your time girl On our own Everywhere together I know you'll count on me But we're not alone Your father and your sister Are waiting patiently [Chorus:] Take your time girl Just leave it to me And hold on to love Soon you'll find the world at your feet Take your time girl Just leave it to me And hold on to love I feel you getting closer every beat Take your time girl Deep in the night When the whole world's asleep I imagine how you'll be in 2033 And it's all fine by me Take your time girl Just leave it to me And hold on to love Soon you'll find the world at your feet Take your time girl Just leave it to me And hold on to love I feel you getting closer every beat Take your time girl

 

Vertaling

Opslaan en geluid Mijn handen rond je lichaam We nemen het van dag tot dag Ik zal je laten zien rond Begeleiden u door mijn herinneringen Elke stap van de weg [Chorus:] Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Binnenkort zul je de wereld vind aan je voeten Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Ik voel je steeds dichterbij elke beat Neem uw tijd meisje Op onze eigen Overal samen Ik weet dat je op me rekenen Maar we zijn niet alleen Je vader en je zus Wachtengeduldig [Chorus:] Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Binnenkort zul je de wereld vind aan je voeten Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Ik voel je steeds dichterbij elke beat Neem uw tijd meisje Diep in de nacht Als de hele wereld slaapt Ik stel me voor hoe je in in 2033 En het is allemaal prima door mij Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij En vasthouden aan liefde Binnenkort zul je de wereld vind aan je voeten Neem uw tijd meisje Laat het maar aan mij Envasthouden aan liefde Ik voel je steeds dichterbij elke beat Neem uw tijd meisje