Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nielson En Miss Montreal Songtekst: Hoe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nielson En Miss Montreal - Hoe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hoe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nielson En Miss Montreal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nielson En Miss Montreal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hoe .

Origineel

En ineens zag ik je lopen en ik dacht, oeh oeh Ik was meteen onderste boven en jij om de, hoek hoek En we liepen samen verder.. En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh En we vliegen door de dagen en het voelt, goe oed En ik moet het eigenlijk niet vragen maar wat nou als ik het, doe doe Wil je samen verder..? En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh Hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh

 

Vertaling

En ineens zag ik je lopen en ik dacht, oeh oeh Ik was meteen onderste boven en jij om de, hoek hoek En we liepen samen verder.. En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh En we vliegen door de dagen en het voelt, goe oed En ik moet het eigenlijk niet vragen maar wat nou als ik het, doe doe Wil je samen verder..? En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh Hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh En ik dacht, hoe hoe Passen wij ineens zo, goe oed Bij elkaar en ik weet niet wat ik, doe doe Hoe zijn we hier beland, oeh oeh