Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nielson Songtekst: Ik Voel Me Sexy Al Ik Dans

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nielson - Ik Voel Me Sexy Al Ik Dans ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Voel Me Sexy Al Ik Dans? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nielson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nielson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Voel Me Sexy Al Ik Dans .

Origineel

Ah, yeah Oe, sexy als ik dans Mm,mm Yeah Ah, weet je wat het is Ik heb geen goeie moed Maar zie je niet dat ik Precies weet wat ik doe En ze kan het niet laten, nee Ze kan het niet laten, yeah, yeah Weet je wat het is Zij komt naar me toe Ze vraagt me: ga je lekker Wat ben je nou aan ’t doen En ik kan het niet laten, nee Ik kan het niet laten Ik zeg: weet je wat het is, babe Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Oeh, weet je wat het is Ik heb ze al gehoord Al die goeie tips Maar ze, maar ze werkte nooit En toch kan je het niet laten, nee Je kan het niet laten Ah, yeah Ergens in haar blik Zie ik dat er iets A, iets veranderd is En ik geloof m’n ogen niet Ze kan het niet laten Ze springt op de tafel Daar gaat ze Daar gaat ze Ze kan het niet laten Ze springt op de tafel Daar gaat ze Yeah Ze zegt: weet je wat het is baby Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah, oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Als jij danst Gooi jij je haar los Swingen je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Als jij danst Gooi jij je haar los Swingen je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Ik zeg: weet je wat het is baby Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oeh, ik voel me sexy als ik… Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Sexy als ik dans Gooi jij je haar los Swing met je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Sexy als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Ik voel me sexy als ik dans Gooi jij je haar los Swingt met je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Sexy als ik dans

 

Vertaling

Ah, yeah Oe, sexy als ik dans Mm,mm Yeah Ah, weet je wat het is Ik heb geen goeie moed Maar zie je niet dat ik Precies weet wat ik doe En ze kan het niet laten, nee Ze kan het niet laten, yeah, yeah Weet je wat het is Zij komt naar me toe Ze vraagt me: ga je lekker Wat ben je nou aan ’t doen En ik kan het niet laten, nee Ik kan het niet laten Ik zeg: weet je wat het is, babe Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Oeh, weet je wat het is Ik heb ze al gehoord Al die goeie tips Maar ze, maar ze werkte nooit En toch kan je het niet laten, nee Je kan het niet laten Ah, yeah Ergens in haar blik Zie ik dat er iets A, iets veranderd is En ik geloof m’n ogen niet Ze kan het niet laten Ze springt op de tafel Daar gaat ze Daar gaat ze Ze kan het niet laten Ze springt op de tafel Daar gaat ze Yeah Ze zegt: weet je wat het is baby Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah, oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Als jij danst Gooi jij je haar los Swingen je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Als jij danst Gooi jij je haar los Swingen je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Ik zeg: weet je wat het is baby Ik voel me sexy als ik dans Oh, oh, oh, oh, oh Yeah Oh, oh, oh Sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Oeh, ik voel me sexy als ik… Ik voel me sexy als ik dans Eh, eh, eh Eh, eh, eh, eh Ik voel me sexy als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Sexy als ik dans Gooi jij je haar los Swing met je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Sexy als ik dans Steek ik m’n hand op Gaan m’n voeten zomaar de verkeerde kant op Ik voel me sexy als ik dans Gooi jij je haar los Swingt met je heupen zo lekker dat het een gevaar wordt Sexy als ik dans