Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nielson Songtekst: Kleine Dingen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nielson - Kleine Dingen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Kleine Dingen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nielson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nielson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Kleine Dingen .

Origineel

(yeah, yeah, yeah, yeah) (ah, yeah, yeah, yeah) (yeah, yeah, yeah, yeah) die blik op jouw gezicht die mooie ogen waar ik in verdrink omdat ze me geloven misschien ben ik getikt maar wat als ik je zeg dat ik het goed vind zo de woorden van m'n pa ik begin ze te begrijpen leg de foto's naast elkaar begin op hem te lijken ach dat is de tijd en ik weet zeker dat het goed is zo dat vindt hij ook het zijn nog steeds de kleine dingen die het doen die het doen voor mij het zijn nog steeds de kleine dingen die het doen m'n auto is kapot en m'n huis is niet het grootste toch sta ik vrolijk op ik ga gewoon een stukkie lopen heb ik nou een bord voor m'n kop als ik het wel goed vind zo da's toch gewoon het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet in mijn ogen nee, van mij mag alles klein gewoon klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein gewoon klein yeah waarom moet het meer zijn sterker en sneller en de lat die moet de lat die moet hoger want van mij mag alles klein gewoon klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein

 

Vertaling

(yeah, yeah, yeah, yeah) (ah, yeah, yeah, yeah) (yeah, yeah, yeah, yeah) die blik op jouw gezicht die mooie ogen waar ik in verdrink omdat ze me geloven misschien ben ik getikt maar wat als ik je zeg dat ik het goed vind zo de woorden van m'n pa ik begin ze te begrijpen leg de foto's naast elkaar begin op hem te lijken ach dat is de tijd en ik weet zeker dat het goed is zo dat vindt hij ook het zijn nog steeds de kleine dingen die het doen die het doen voor mij het zijn nog steeds de kleine dingen die het doen m'n auto is kapot en m'n huis is niet het grootste toch sta ik vrolijk op ik ga gewoon een stukkie lopen heb ik nou een bord voor m'n kop als ik het wel goed vind zo da's toch gewoon het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet in mijn ogen nee, van mij mag alles klein gewoon klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein gewoon klein yeah waarom moet het meer zijn sterker en sneller en de lat die moet de lat die moet hoger want van mij mag alles klein gewoon klein het moet altijd maar meer zijn beter en groter sterker en sneller en de lat die moet hoger maar niet voor mij van mij mag alles klein