Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nielson Songtekst: Kop In Het Zand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nielson - Kop In Het Zand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Kop In Het Zand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nielson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nielson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Kop In Het Zand .

Origineel

Ik steek m’n kop in het zand Eh eh, eh eh Ik steek m’n kop in het zand Eh eh, eh eh Want als ik de hype moet geloven Dan staat de hele wereld morgen in brand Maar ik probeer vandaag te voorkomen Dat het me morgen niet meer schelen kan Ik heb het met het donker gehad Nu kies ik voor een zonnige dag De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn Ik steek liever m’n kop in het zand (zand) Ik steek liever m’n kop in het zand (zand) Ik heb genoeg van alle getallen Nee, al die cijfertjes die boeien me niet Ik laat door niets mijn plannen verknallen Ik dans nu even op een andere beat En de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn Ik steek liever m’n kop in het zand (ik steek m’n kop in het zand) Ik steek liever m’n kop in het zand (ik steek m’n kop in het zand) Ah ah, ah ah (4X) Ik steek liever m’n kop in het zand (de beat is ook voor jou) Ik steek liever m’n kop in het zand (de beat is ook voor jou) De beat is ook voor jou (Kop in het zand) De beat is ook voor jou (Kop in het zand) Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou (Kop in het zand) De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou (Kop in het zand) Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou

 

Vertaling

Ik steek m’n kop in het zand Eh eh, eh eh Ik steek m’n kop in het zand Eh eh, eh eh Want als ik de hype moet geloven Dan staat de hele wereld morgen in brand Maar ik probeer vandaag te voorkomen Dat het me morgen niet meer schelen kan Ik heb het met het donker gehad Nu kies ik voor een zonnige dag De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn Ik steek liever m’n kop in het zand (zand) Ik steek liever m’n kop in het zand (zand) Ik heb genoeg van alle getallen Nee, al die cijfertjes die boeien me niet Ik laat door niets mijn plannen verknallen Ik dans nu even op een andere beat En de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Ik wil alleen maar kwijt zijn, kwijt zijn De hele wereld schreeuwt het uit Laat mij maar even kwijt zijn, kwijt zijn Ik steek liever m’n kop in het zand (ik steek m’n kop in het zand) Ik steek liever m’n kop in het zand (ik steek m’n kop in het zand) Ah ah, ah ah (4X) Ik steek liever m’n kop in het zand (de beat is ook voor jou) Ik steek liever m’n kop in het zand (de beat is ook voor jou) De beat is ook voor jou (Kop in het zand) De beat is ook voor jou (Kop in het zand) Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou (Kop in het zand) De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou (Kop in het zand) Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Ik sta wel in mijn eentje, maar de beat is ook voor jou De beat is ook voor jou, de beat is ook voor jou Hij is voor iedereen, dus de beat is ook voor jou Ja de beat is ook voor jou