Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nigga Flex Songtekst: No Siento Tu Amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nigga Flex - No Siento Tu Amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No Siento Tu Amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nigga Flex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nigga Flex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No Siento Tu Amor .

Origineel

s que te tengo y no siento tu amor Y ya no soy la melod?a en tu canci?n (BIS) Estrofa 1 Baby no se Si alg?n d?a te falle Y si a ti e descuide Ah? Baby dime porque Por que ya no me miras como antes Y al besarte ya no siento ese amor Coro Es que te tengo y no siento tu amor Y ya no soy la melod?a en tu canci?n (BIS) OH mi reina No sabes cuanto Yo te amo Y sufro porque, ya no me amas Amor? OH mi reina No sabes cuanto Yo te amo Y lloro porque, ya no me amas Amor? OH mi nena Me gustar?a que entendieras Que para mi eres la fuerza Que alimenta mi existir OH mi nena Me gustar?a que entendieras Que para mi eres la fuerza Que da alegr?a a mi existir Amor? Coro Es que te tengo y no siento tu amor Y ya no soy la melod?a en tu canci?n (BIS)

 

Vertaling

s die ik heb u en ik voel je liefde En ik ben niet de melodie in je song (BIS) Vers 1 Baby niet Als u niet op een dag En als je en verwaarlozing Oh Baby, vertel me waarom Want ik kijk niet als voorheen En de kus Ik voel me niet dat de liefde Koor Is dat ik je en ik voel je liefde En ik ben niet de melodie in je song (BIS) OH mijn koningin Weet niet hoe Ik hou van je, En ik lijd, omdat ik hou niet meer van Liefde OH mijn koningin Weet niet hoe Ik hou van je, En ik huilen omdat ik niet hou van Liefde OH mijn baby Ik wil graag dat je begrijpt Die zijn voor mij de kracht Dat voedt mijn bestaan OH mijn baby Ik wil graag dat je begrijpt Die zijn voor mij de kracht Dat geeft me vreugde er Liefde Koor Is dat ik je en ik voel je liefde En ik ben niet de melodie in je song (BIS)