Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nigga Songtekst: Te Quiero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nigga - Te Quiero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Te Quiero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nigga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nigga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Te Quiero .

Origineel

Romantinc styling the world En la monarquía Mi nena bella Mi estrella DJ Flex te canta esta canción Ay na, na, na, nai Ay na, na, na, nai, nai (2x) [Para la niña mas linda del planeta entero] Listen up! Baby escucha! (Coro) Es qué te quiero uh oh Baby te quiero uh oh uh oh Desde qué te he conocido yo vivo tan feliz Y es que te quiero uh oh Baby te quiero uh oh uh oh Desde que te he conocido yo vivo tan feliz Ay como quiciera en este instante abrazarte Y mil canciónes al oído cantarte A tu vida muchas rosas regalarle Es qué tú me enamoraste Es qué tú eres el lucero qué guía mi vida Si no te tengo en mi canción no existen melodías Tu me haces falta baby de noche y de día Sin tú inspiración no existiría esta poesía (Coro) Tú, qué me haces soñar Y a las estrella llegar Con solo pensarte baby Tú, que me sueles llenar Eres my aire vital Sin ti no respiro lady Tú no te imaginas la falta qué me haces Cuando no te tengo cerca me muero por llamarte (Coro) Yeah, yeah Nai nai Y es qué te quiero Ay na, na, na, nai, nai, na Desde qué te he conocido yo vivo tan feliz Ay nai, na No sabes cuanto te quiero Mi niña linda Romantic styling the world

 

Vertaling

Romantinc styling van de wereld In de monarchie Mijn mooie baby Mijn ster DJ Flex u zingt dit lied Ay na, na, na, nai Ay na, na, na, NAI, NAI (2x) [Voor het mooiste meisje van de hele wereld] Luister! Baby te luisteren! (Chorus) Het is wat je wilt uh oh Baby te quiero uh uh oh oh Van wat ik heb geweten dat je zo gelukkig woon ik En ik hou van je uh oh Baby te quiero uh uh oh oh Daar heb ik geweten dat je zo gelukkig woon ik Oh, en ik zou graag voor deze minuut te houden En zingen duizend nummers in je oor In uw leven vele rozen om haar te geven Dit is waarom je verliefd op mij Dit is de reden waarom je bent de ster die gidsen mijn leven Als ik u in mijn lied melodieën bestaan niet Uw baby Ik heb je nodig dag en nacht Zonder uw inspiratie dit gedicht niet zou bestaan (Chorus) U die maken me droom En de sterren te bereiken Denk maar aan je baby U, ik vaak te vullen U bent mijn vitale lucht Dame niet ademen zonder jou U kunt zich niet voorstellen waarom ik doe het gebrek Wanneer u nietIk heb over sterven om mij te bellen (Chorus) Yeah, yeah Nai nai En dat is de reden waarom ik van je hou Ay na, na, na, NAI, nai, na Van wat ik heb geweten dat je zo gelukkig woon ik Ay nai, na Weet niet hoeveel ik van je hou Mijn mooie meisje Romantisch styling van de wereld