Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: night lovell Songtekst: casket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: night lovell - casket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van casket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van night lovell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van night lovell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals casket .

Origineel

[Intro] Whoah, aye Whoah, aye Whoah, aye Keyworld Whoah, aye [Chorus] In my casket I see nothing In my casket you can join me In my casket Focus on the light Focus on the light Focus on the light In my casket I see your face In my casket you can take me From my casket Focus on the light Focus on the light Focus on the light [Verse] You can't guess me, I don't listen She might sense me, 'cause she sniffin' And she so nasty I can live my life I can live my life I can live my life That bitch Valerie, She won't, let me Inside my galaxy How the fuck was I supposed to know my destiny Nigga, don't lie you know that That bitch gone to me She so gone to me I'm the boss of me You can't talk to me All my niggas acting reckless you can't walk with me What you got on me Nigga, don't lie you know that I focus on the light Focus on the light Light [Chorus] In my casket I see nothing In my casket you can join me In my casket Focus on the light Focus on the light Focus on the light In my casket I see your face In my casket you can take me From my casket Focus on the light Focus on the light Focus on the light Light [Outro] Nobody does it better, mwah Keyworld

 

Vertaling

[Intro] Whoah, aye Whoah, aye Whoah, aye Sleutelwereld Whoah, aye [refrein] In mijn kist zie ik niets In mijn kist kun je bij me komen In mijn kist Concentreer je op het licht Richt je op het licht Focus op het licht In mijn kist zie ik je gezicht In mijn kist kun je me meenemen Uit mijn kist Focus op het licht Focus op het licht Focus op het licht [Verse] Je kunt me niet raden, ik luister niet Ze kan me ruiken, want ze snuift And she so nasty I can live my life I can live my life I can live my life Die trut Valerie, ze laat me niet... In mijn melkwegstelsel Hoe had ik verdomme mijn lot moeten kennen? Neger, lieg niet, dat weet je. Die trut is naar me toe. Ze is zo naar me toe Ik ben de baas over mij Je kunt niet met me praten Al mijn nikkers doen roekeloos je kan niet met me lopen Wat heb je over me? Neger, lieg niet, dat weet je Ik focus op het licht Focus op het licht Licht [Chorus] In mijn kist zie ik niets In mijn kist kun je bij me komen In mijn kist Concentreer je op het licht Richt je op het licht Focus op het licht In mijn kist zie ik je gezicht In mijn kist kun je me meenemen Uit mijn kist Focus op het licht Focus op het licht Focus op het licht Licht [Outro] Niemand doet het beter, mwah Keyworld