Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nightcorn I Don't Deserve You Songtekst: Nederlands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nightcorn I Don't Deserve You - Nederlands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nederlands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nightcorn I Don't Deserve You! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nightcorn I Don't Deserve You en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nederlands .

Origineel

Deserve You" You're the first face that I see And the last thing I think about You're the reason that I'm alive You're what I can't live without You're what I can't live without You never give up When I'm falling apart Your arms are always open wide And you're quick to forgive When I make a mistake You love me in the blink of an eye I don't deserve your love But you give it to me anyway Can't get enough You're everything I need And when I walk away You take off running and come right after me It's what you do And I don't deserve you You're the light inside my eyes You give me a reason to keep trying You give me more than I could dream And you bring me to my knees You bring me to my knees Your heart is gold and how am I the one That you've chosen to love I still can't believe that you're right next to me After all that I've done I don't deserve your love But you give it to me anyway Can't get enough You're everything I need And when I walk away You take off running and come right after me It's what you do And I don't deserve you I don't deserve a chance like this I don't deserve a love that gives me everything You're everything I want I don't deserve your love But you give it to me anyway Can't get enough You're everything I need And when I walk away You take off running and come right after me It's what you do And I don't deserve you And I don't deserve you

 

Vertaling

Deserve You " Je bent het eerste gezicht dat ik zie En het laatste wat ik denk over Jij bent de reden dat ik leef Je bent wat ik niet kan leven zonder Je bent wat ik niet kan leven zonder Je geeft nooit op Toen ik uit elkaar val Je armen zijn altijd wijd open En je snel te vergeven bent Als ik een fout maak Je houdt van me in het knipperen van een oog Ik verdien het niet uw liefde Maar je het aan mij toch Can not get enough Jij bent alles wat ik nodig En toen ik lopen Je neemt het op een lopen en komen rechtna mij Het is wat je doet En ik heb je niet verdiend Jij bent het licht in mijn ogen U geeft me een reden om te blijven proberen Je geeft me meer dan ik kon dromen En je me op mijn knieën te brengen Je brengt me op mijn knieën Je hart is goud en hoe ben ik degene Dat je hebt gekozen om lief te hebben Ik kan nog steeds niet geloven dat je naast me bent Na alles wat ik heb gedaan Ik verdien het niet uw liefde Maar je het aan mij toch Can not get enough Jij bent alles wat ik nodig En toen ik lopen Je opstijgen runningen kom direct na mij Het is wat je doet En ik heb je niet verdiend Ik verdien het niet een kans als deze Ik verdien het niet een liefde die geeft me alles Jij bent alles wat ik wil Ik verdien het niet uw liefde Maar je het aan mij toch Can not get enough Jij bent alles wat ik nodig En toen ik lopen Je neemt het op een lopen en komt direct na mij Het is wat je doet En ik heb je niet verdiend En ik heb je niet verdiend