Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nightwish Songtekst: Come Cover Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nightwish - Come Cover Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Come Cover Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nightwish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nightwish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Come Cover Me .

Origineel

Come wet a widow`s eye Cover the night with your love Dry the rain from my beaten face Drink the wine the red sweet taste of mine Come cover me with you For the thrill Till you will take me in Come comfort me in you Young love must Live twice only for us For me For you Time devours passion`s beauty With me With you In war for the love of you (Tonight any dream will do) Not a world but your fine grace Seduction in sleepwalker`s land November dressed in May on your face Holding us now the lovecropper`s hand Come cover me with you...

 

Vertaling

Kom natte een weduwe `s ogen Dekking van de nacht met je liefde Droog de regen van mijn gezicht geslagen Drink de wijn de rode zoete smaak van mij Kom op mij met je Voor de kick Tot je neemt me in Kom mij troosten in je Jonge liefde moet Live Twice alleen voor ons Voor mij Voor jou De tijd verslindt de passie `s schoonheid Met mij Met jou In de oorlog voor de liefde van je (Vanavond Any Dream Will Do) Niet een wereld, maar uw mooie genade Verleiding in slaapwandelaar `s land November gekleed in mei op je gezicht Houdt ons nu het lovecropper `s met de hand Kom op mij met je ...