Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nightwish Songtekst: Long Lost Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nightwish - Long Lost Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Long Lost Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nightwish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nightwish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Long Lost Love .

Origineel

Trees have dropped their leaves, Clouds their waters All this burden is killing me Distance is covering your way, Tears your memory All this beauty is killing me Oh, do you care, I still feel for you Oh, so aware, What should be lost is there I fear I will never, I'll never find anyone I know my greatest pain is yet to come Will we find each other in the dark My long lost love Oh, do you care? I still feel for you Ow, so aware, What should be lost is there

 

Vertaling

Bomen zijn hun bladeren laten vallen, Wolken hun wateren Al deze last is killing me Afstand is die je weg, Tranen van uw geheugen Al dit moois is killing me Oh, kan het jou schelen, Ik voel me nog steeds voor jou Oh, zo bewust, Wat moet worden verloren is er Ik vrees dat ik zal nooit, ik zal nooit iemand te vinden Ik weet dat mijn grootste pijn moet nog komen Zullen we vinden elkaar in het donker Mijn lange verloren liefde Oh, kan jou het schelen? Ik voel me nog steeds voor jou Ow, zo bewust, Wat moet worden verloren is er