Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikci Minaj Songtekst: Whip It

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikci Minaj - Whip It ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Whip It? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikci Minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikci Minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Whip It .

Origineel

(verse 2) Is that my cue? I'm looking for some brain To boost my IQ I'm like 5'2, my SAT scores were high too But I don't wanna brag I louis vuitton bagged him Hopped out the jag proceeded to shag-shagged him Slim, trim, also light skin So pe pe petta put the pipe in (chorus) Please my body, rock my body Boy, you make me go Na na na na na me go Please my body, heal my body Boy, you make me go Na na na na na me go We gon'... Hey stranger over there I'm really liking that way You whip it whip it Yeah, I want you everyday You're so right, you're so tight You got my world spinning You got my world spinning My head goes round and around, round and around Now I'm thinking If we could be, stranger what you say? I'm really liking that way You whip it whip it whip it whip it Na na na na na me go Na na na na na me go

 

Vertaling

(Vers 2) Is dat mijn cue? Ik ben op zoek naar een aantal hersenen Tot mijn IQ te verhogen Ik ben net als 5'2, mijn SAT-scores waren hoog te Maar ik wil niet opscheppen ik louis vuitton hem zakken Sprong uit de jag overgegaan tot shag-shagged hem Slank, trim, ook lichte huid Dus pe pe Petta zet de pijp in (Chorus) Gelieve mijn lichaam, rock mijn lichaam Jongen, je maakt me gaan Nvt nvt nvt nvt nvt me gaan Gelieve mijn lichaam, genees mijn lichaam Jongen, je maakt me gaan Nvt nvt nvt nvt nvt me gaan We gon '... Hey stranger daar Ik ben echt leuk vinden op die manier Je zweep hetzweep het Ja, ik wil dat je elke dag Je hebt gelijk, je bent zo strak Je werd mijn wereld draait Je werd mijn wereld draait Mijn hoofd gaat rond en rond, rond en rond Nu denk ik Als we kunnen zijn, vreemdeling, wat zeg je? Ik ben echt leuk vinden op die manier Je zweep het zweep het zweep in Whip It Nvt nvt nvt nvt nvt me gaan Nvt nvt nvt nvt nvt me gaan