Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nike Jonas Songtekst: Who I Am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nike Jonas - Who I Am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Who I Am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nike Jonas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nike Jonas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Who I Am .

Origineel

I want someone to love me For who I am I want someone to need me Is that so bad I’m want break all the madness But it’s all I have I want someone to love me For who I am Nothing makes sense Nothing makes sense anymore Nothing is right Nothing is right when you’re gone Loosing my breath Loosing my right to be wrong I’m frightened to death I’m frightened that I won’t be strong I want someone to love me For who I am I want someone to need me Is that so bad I’m want break all the madness But it’s all I have I want someone to love me For who I am I’m shaking it off I’m shaking off all of the pain You’re breaking my heart You’re breaking my heart once again I want someone to love me For who I am I want someone to need me Is that so bad I’m want break all the madness But it’s all I have I want someone to love me For who I am Are you gonna love me Yehe … For who I am … I want someone to love me For who I am I want someone to need me Is that so bad I’m want break all the madness But it’s all I have I want someone to love me For who I am Yehe Who I am

 

Vertaling

Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Ik wil iemand me nodig Is dat zo slecht Ik wil breken alle waanzin Maar het is alles wat ik heb Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Nothing makes sense Nothing makes sense anymore Niets is recht Niets is recht When You're Gone Loosing mijn adem Loosing my Right to Be Wrong Ik ben bang voor de dood Ik ben bang dat ik niet zal sterk Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Ik wil iemand me nodig Is dat zo slecht Ik wil breken alle waanzin Maar het is alles wat ik heb Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben I'm schudden it off Ik afschudt alle van de pijn Je breekt mijn hart Je breekt mijn hart opnieuw Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Ik wil iemand me nodig Is dat zo slecht Ik wil breken alle waanzin Maar het is alles wat ik heb Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Are you gonna love me Yehe ... Voor wie ik ben ... Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Ik wil iemand nodig te hebbenik Is dat zo slecht Ik wil breken alle waanzin Maar het is alles wat ik heb Ik wil iemand om van me Voor wie ik ben Yehe Wie ik ben