Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Niki Minaj Songtekst: No Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Niki Minaj - No Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Niki Minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Niki Minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No Love .

Origineel

[August Alsina] Red light You know I can't make this thing that official Believe we had a great night but I ain't the type to tell you that I miss you shit You don't like that I make this easy, leaving After sexing on the floor Baby I know you need me, like I need you But I'm not the one you wanna love [Hook] So just pop a couple bands with a nigga like me Loving ain't the same with a nigga like You use to them but ain't no loving me I hear what you would say and girl it's clear to see You should just drink a couple drinks with a nigga like me You probably go insane with a nigga like me Let's just party till we can't, ain't no loving me And I'm the one to blame, ain't no loving me So don't come looking for love (Oh, no love x9) (Don’t come looking for lov

 

Vertaling

[Augustus Alsina] Rood licht Je weet dat ik dit ding dat officieel niet maken Geloven dat we hadden een geweldige avond, maar ik ben niet het type om u te vertellen dat ik mis je stront Je hoeft het niet leuk dat ik dit makkelijk, verlaten Na geslachtsbepaling op de vloer Baby Ik weet dat je me nodig hebt, zoals ik heb je nodig Maar ik ben niet degene die je wilt liefde [Hook] Dus gewoon pop een paar bands met een nigga als ik Liefde is niet het zelfde met een nigga als U gebruikt om hen, maar is niet zonder me te houden Ik hoor wat je zou zeggen en meisje het is duidelijk te zien Umoet gewoon drinken een paar drankjes met een nigga als ik Je gaat waarschijnlijk krankzinnig met een nigga als ik Laten we feesten tot we kunnen niet, is niet zonder me te houden En ik ben de schuldige, is niet zonder me te houden Dus kom niet op zoek naar liefde (Oh, geen liefde x9) (Kom niet op zoek naar lov