Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Songtekst: Bring My Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki - Bring My Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bring My Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bring My Down .

Origineel

I find myself thinking about what you do Though I know I

 

Vertaling

Ik vind mezelf te denken over wat je doet Hoewel ik weet dat Im beter af zonder jou Ik heb nooit breken langer I dont know why I cant bewegen op Ik echt nodig, ik wil dat je Refrein: Bring me down! Ja, ik mis dat je rotzooi Kom rond voor oude tijden wille Ik heb een zoete smaak van bittere, Bring Me Down Im Terugkijkend zie ik dat ik gelukkig wasnt Om dit te doen, nog een keer doen, ja dat zou wel gek zijn Zijn zo ongewoon stil zonder jou Ik moet toegeven dat ik lang voor u Ik echt nodig, ik wil dat je Refrein Bring me down! Ja, ik mis dat je rotzooi Kom rond voor oude tijden wille Ik heb een zoete smaak van bittere, Yeah Youre de rivier Ziek verdrinken in een dag Ik neem mijn kansen toch Refrein 3x Bring me down Ja, ik mis dat je rotzooi Kom rond voor oude tijden wille Ik heb een zoete smaak van bittere, Bring Me Down