Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Evans Songtekst: Love Me No More

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Evans - Love Me No More ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Me No More? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Me No More .

Origineel

I was not the one, I know I must be hurt Now you've broken your promise after givin your word I'd never lie, But I do remember this We made a vow, It was sealed with a kiss Last night when I called your name, Lying here So whose to blame, I need you so... But if you go Wont ever count the cost Wont ever show the hurt Cos' in your time not my time You'll know what I'm worth It's in your eye's, I've never seen that look before... Somethings gone and changed, don't you Love Me No More? Love Me No More... You know you've never been unkind So what you doing to my mind? I felt so out of touch, and Empty inside Don't wanna' lose, What we had right from the start I thought you felt, What I feel in my heart I remember only us, What I gave was'nt good enough I let it show, But do you know... Wont ever count the cost Wont ever show the hurt Cos' in your time not my time You'll know what I'm worth It's in your eye's, I've never seen that look before... Somethings gone and changed, don't you Love Me No More? Love Me, Love Me... No More Oh... I cried enough for yesterday My tear's were drying down, So they say A Million word's where spoken, But you missed the ones I said... I Love You, I Love You, I Love You... Ohhh Wont ever count the cost, No I wont ever show the hurt Cos' In your time not my time, You'll know what I'm worth It's in your eyes, I've never seen that look before Something's gone and changed, don't you love me no more? Love Me, Love Me No More... Hoohuu...

 

Vertaling

Ik was niet de een, ik weet dat ik moet gekwetst Nu heb je je belofte verbroken na givin uw woord Ik zou nooit liegen, maar ik herinner mij dit We hebben een gelofte, Het was verzegeld met een kus Gisteravond toen ik uw naam, Lying hier Dus wiens schuld, moet ik je zo ... Maar als je gaat Wont ooit tellen de kosten Wont ooit toon de pijn Cos 'in uw tijd niet mijn tijd U weet wat ik waard ben Het is in uw oog is, heb ik nog nooit gezien die er voor ... Iets verdwenen en veranderd, don't you Love Me No More? Love Me No More ... Je weet dat je nog nooit geweest onvriendelijk Dus wat doe je in mijn ogen? Ik voelde me zo het contact, en leeg van binnen Don't wanna 'verliezen, Wat hadden we meteen vanaf het begin Ik dacht dat je voelde, wat ik voel in mijn hart Ik herinner me alleen ons, Wat ik gaf was'nt goed genoeg Ik laat het laten zien, Maar weet je ... Wont ooit tellen de kosten Wont ooit toon de pijn Cos 'in uw tijd niet mijn tijd U weet wat ik waard ben Het is in uw oog is, heb ik nog nooit gezien die er voor ... Iets verdwenen en veranderd, nietwaarLove Me No More? Love Me, Love Me ... No More Oh ... Ik huilde genoeg voor gisteren Mijn tranen waren gedroogd down, so they say A Million waar woord gesproken, maar je miste die ik zei ... Ik hou van jou, Ik hou van jou, Ik hou van jou ... Ohhh Wont ooit tellen de kosten, nr. I wont show ooit de pijn Cos 'In uw tijd niet mijn tijd, zul je weet wat ik waard ben Het is in uw ogen, heb ik nog nooit gezien die er vóór Iets is weg en veranderd, don't you love me niet meer? Love Me, Love Me No More ... Hoohuu ...