Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Songtekst: Failed Again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki - Failed Again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Failed Again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Failed Again .

Origineel

Listen to the static of the radio Runnin' red lights on my way back home This is what you do to me I'm getting away but I got nowhere to go Your arms are uninviting and your stare is cold If this is how it's gonna be Well I'm gonna let it be... yeah yeah yeah And I didn't wanna see it coming When you gave it up in the end And you were the one to let me know it's over I tried so hard but in the end I failed again Believed in every word that came through your theeth I though to myself that you meant everything 'Cause that's the way you made it seem So for now I'm gonna let it go It isn't worth deeping this hole Where my heart used to be So I'm gonna let it be... yeah yeah yeah And I didn't wanna see it coming When you gave it up in the end And you were the one to let me know it's over I tried so hard but in the end I failed again You did'nt really want it, you did'nt really need me Nurse the wounds but they're still open From the seams watch it bleed And I didn't wanna see it coming When you gave it up in the end And you were the one to let me know it's over I tried so hard but in the end I failed again This isn't love but I'll pretend

 

Vertaling

Luister naar het statische van de radio Runnin 'rode lampjes op mijn weg terug naar huis Dit is wat je doet voor mij I'm getting weg, maar ik heb nergens heen Uw armen zijn onaantrekkelijk en je blik is koud Als dit is hoe het gaat worden Well I'm gonna let it be ... yeah yeah yeah En ik wilde niet te zien komen Wanneer je gaf het op het einde En je was de een om mij te laten weten dat het meer Ik probeerde zo hard, maar op het eind Ik mislukt opnieuw Geloofde in elk woord dat kwam door uw theeth Ik dacht bij mezelf dat u betekende alles Want dat is de manier waarop je gemaakt lijkt Dus voor nu ga ik laten gaan Het is niet de moeite waard Deeping dit gat Waar mijn hart gebruikt worden So I'm gonna let it be ... yeah yeah yeah En ik wilde niet te zien komen Wanneer je gaf het op het einde En je was de een om mij te laten weten dat het meer Ik probeerde zo hard, maar op het eind Ik mislukt opnieuw U did'nt echt wilt, did'nt je echt nodig hebt mij Nurse de wonden, maar ze zijn nog steeds open Van de naden watch it bleed En ik wilde nietzien aankomen Wanneer je gaf het op het einde En je was de een om mij te laten weten dat het meer Ik probeerde zo hard, maar op het eind Ik mislukt opnieuw Dit is geen liefde, maar ik zal doen alsof