Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Flores Songtekst: Broken Wings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Flores - Broken Wings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Broken Wings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Flores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Flores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Broken Wings .

Origineel

In the blink of an eye All I believe became a lie I need you like the air I breathe But your love is out of reach Out of reach If this is where our story ends Won’t you show me how do I begin I know that I will love again I will I can through till then It’s time my only friend [Chorus] I wish everything could be just like before I'm running to the place before we fell apart How can I move on to what tomorrow brings Tell me how do I fly With broken wings [Verse 2] Wish I could love through the pain Just as easy as it came And now I'm learning to believe That the healing starts with me Starts with me Its like I'm not breathing anymore But I'm starting to remember What my heart is beating for And that the pain wont last forever I know that I will love again I will I can through till then It’s time my only friend My only friend [Chorus x3] I wish everything could be just like before I'm running to the place before we fell apart How can I move on to what tomorrow brings Tell me how do I fly With broken wings Broken wings Broken wings Broken wings I wish everything could be just like before I'm running to the place before we fell apart How can I move on to what tomorrow brings How do I fly How do I fly I wish everything could be just like before I'm running to the place before we fell apart How can I move on to what tomorrow brings Tell me how do I fly With broken wings Broken wings Broken wings Broken wings

 

Vertaling

In het knipperen van een oog Alle Ik geloof werd een leugen Ik heb je nodig als de lucht die ik inadem Maar liefde buiten bereik Buiten bereik Als dit is waar ons verhaal eindigt Wil je me niet zien hoe moet ik beginnen Ik weet dat ik weer zal houden Ik zal ik u door tot dan Het is tijd mijn enige vriend [Chorus] Ik wou dat alles kon worden, net als voorheen Ik loop naar de plek voordat we uit elkaar viel Hoe kan ik verder met wat morgen brengt Vertel me hoe ik vliegen Met gebroken vleugels [Verse 2] Ik wou dat ik kon houden door de pijn Net zo makkelijk als het kwam En nu ik ben aan het leren om te geloven Dat de genezing begint bij mij Begint bij mij Zijn als ik niet meer ademen Maar ik ben beginnen te onthouden Wat mijn hart klopt voor En dat de pijn voor altijd wont duren Ik weet dat ik weer zal houden Ik zal ik u door tot dan Het is tijd mijn enige vriend Mijn enige vriend [Chorus x3] Ik wou dat alles kon worden, net als voorheen Ik loop naar de plek voordat we uit elkaar viel Hoekan ik verder met wat morgen brengt Vertel me hoe ik vliegen Met gebroken vleugels Gebroken vleugels Gebroken vleugels Gebroken vleugels Ik wou dat alles kon worden, net als voorheen Ik loop naar de plek voordat we uit elkaar viel Hoe kan ik verder met wat morgen brengt Hoe kan ik vliegen Hoe kan ik vliegen Ik wou dat alles kon worden, net als voorheen Ik loop naar de plek voordat we uit elkaar viel Hoe kan ik verder met wat morgen brengt Vertel me hoe ik vliegen Met gebroken vleugels Gebroken vleugels Gebroken vleugels Gebroken vleugels