Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Flores Songtekst: Have What I Had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Flores - Have What I Had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Have What I Had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Flores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Flores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Have What I Had .

Origineel

Every time I look in his eyes I want them to be yours Keep on telling my friends like I swear I don't miss him anymore Don't get me wrong you know I'm happy with what I got It ain't fair to him I want someone that hes just not That's when I realize Boy I can't even lie Cause now I understand I'm never gonna have what I had... ♥

 

Vertaling

Elke keer als ik kijk in zijn ogen ik wil dat ze de jouwe Te houden op het vertellen van mijn vrienden, zoals ik zweer dat ik niet meer mis hem Begrijp me niet verkeerd je weet dat ik ben blij met wat ik heb Het is niet eerlijk om hem Ik wil iemand die hij is gewoon niet Dat is wanneer ik besef Jongen Ik kan niet eens liegen Want nu begrijp ik Ik ga nooit hebben wat ik had ... ♥