Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Flores Songtekst: Selfish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Flores - Selfish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Selfish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Flores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Flores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Selfish .

Origineel

I only thought of you and me and never anything else The time we spent together kept me sane, you helped me to be myself What I didn't realize is that the distance was breaking your heart Even under you're best disguise, it was tearing you apart, baby. It was... selfish, of me to give you my love or tell you that we would never be undone. selfish, to want you here everyday,When we both knew we were much too far away. selfish, to think there was nothing wrong, leave me helplessy hanging on to you selfish, my heart was stuck in denial, there were too many miles between us Didn't wanna hurtcha baby, never meant to hurtcha baby (didn't wanna hurtchu baby) Didn't wanna hurtcha baby, never meant to hurtcha baby When I am on the telephone I hear you say goodnight Was probably not the best way to keep the commitment alive After all the fantasies, I couldn't see past, what it could have been You were a part of me, but unhappy to be, oh it had to end 'cause it was.. selfish, of me to give you my love or tell you that we would never be undone. Find More lyrics at www.sweetslyrics.com selfish, to want you here everyday, When we both knew we were much to far away. selfish, to think there was nothing wrong, to leave me helplessy hanging on to you selfish, my heart was stuck in denial, there were too many miles between us Tell me, how can it be that I loved you with all my heart but I was heartless, I want to believe that there was still something that was right in front of me, oh Lord, take this misery away, away. It was... selfish, of me to give you my love or tell you that we would never be undone. selfish, to want you here everyday, when we both knew we were much to far away. selfish, to think there was nothing wrong, to leave me helplessy hanging on to you selfish, my heart was stuck in denial, there were too many miles between us Didn't wanna hurtcha baby, never meant to hurtcha baby (never meant to hurt you baby) Didn't wanna hurtcha baby, never meant to hurtcha baby

 

Vertaling

Ik dacht alleen maar aan u en mij en nooit iets anders De tijd die we samen doorbrachten hield me gezond, hielp je mij mezelf Wat ik niet realiseren is dat de afstand uw hart brak Zelfs onder je bent de beste vermomming was het je uit elkaar scheuren, baby. Het was ... egoïstisch, van mij geef je mijn liefde of u vertellen dat we nooit zouden ongedaan worden gemaakt. egoïstisch, willen u hier elke dag, Wanneer we allebei wisten dat we waren veel te ver weg. egoïstisch te denken dat er niets mis was, laat me helplessy opknoping aan u egoïstisch, was mijn hart vast in ontkenning, waren er te veel mijlen tussen ons Wilde niet hurtcha baby, nooit bedoeld om hurtcha baby (wilde niet hurtchu baby) Wilde niet hurtcha baby, nooit bedoeld om hurtcha baby Als ik aan de telefoon hoor ik u zeggen welterusten Was waarschijnlijk niet de beste manier om de verbintenis in leven te houden Na alle fantasieën kon ik niet zien verleden, wat het had kunnen zijn Je was een deel van mij, maar ongelukkig te zijn, oh het was een einde te want het was .. egoïstisch, van mij om u mijnliefde of u zeggen dat we nooit zouden ongedaan gemaakt worden. Find More Lyrics at www.sweetslyrics.com egoïstisch, willen u hier elke dag, Wanneer we allebei wisten dat we waren veel te ver weg. egoïstisch te denken dat er niets mis was, om mij verlaten helplessy opknoping aan u egoïstisch, was mijn hart vast in ontkenning, waren er te veel mijlen tussen ons Vertel me, hoe kan het zijn dat ik hield van je met heel mijn hart, maar ik was harteloos, wil ik geloven dat er nog iets dat recht is voor mij, o Heer, neem deze ellende weg, weg. Het was ... egoïstisch, van mij geef je mijn liefde of u vertellen dat we nooit zouden ongedaan worden gemaakt. egoïstisch, willen u hier elke dag, toen we beiden wisten dat we waren veel te ver weg. egoïstisch te denken dat er niets mis was, om mij verlaten helplessy opknoping aan u egoïstisch, was mijn hart vast in ontkenning, waren er te veel mijlen tussen ons Wilde niet hurtcha baby, nooit bedoeld om hurtcha baby (nooit bedoeling te kwetsen je baby) Wilde niet hurtcha baby, nooit bedoeld om hurtcha baby