Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Songtekst: How To Be A Heartbreak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki - How To Be A Heartbreak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van How To Be A Heartbreak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals How To Be A Heartbreak .

Origineel

I hung on every word you said and No one could get inside my head like you Then I guess I was a fool for you then But now I understand It was all part of your plan And you should know that You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody Ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do Now that we're apart You taught me how to break a heart Dear God if you can hear me now Please stop the anger building up inside me I need you to come and guide me I look into the eyes Of the one I thought was mine And all I scream is You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody Ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do Now that we're apart You taught me how to break a heart No one could get inside my head You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody Ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do Now that we're apart You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody Ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do Now that we're apart You've taught me how to break a heart

 

Vertaling

Ik hing op elk woord dat je zegt en Niemand in mijn hoofd, zoals je zou kunnen krijgen Dan denk ik dat ik was een dwaas voor u dan Maar nu begrijp ik Het was allemaal onderdeel van uw plan En je moet weten dat Je leerde me wat het was Om de angel van de liefde voelen Om het gevoel dat ik niet ooit willen laat iemand Ooit weer krijgen die dicht bij mij Ik heb zoveel geleerd van u Dingen die ik nooit zou doen Nu dat we uit elkaar Je leerde me hoe je een hart breken Lieve God, als je me nu horen Stop aub de woede opbouwen binnenkantme Ik heb je nodig om te komen en mij leiden Ik kijk in de ogen Van degene die ik dacht was de mijne En alles wat ik schreeuwen is Je leerde me wat het was Om de angel van de liefde voelen Om het gevoel dat ik niet ooit willen laat iemand Ooit weer krijgen die dicht bij mij Ik heb zoveel geleerd van u Dingen die ik nooit zou doen Nu dat we uit elkaar Je leerde me hoe je een hart breken Niemand in mijn hoofd kon krijgen Je leerde me wat het was Om de angel van de liefde voelen Om het gevoel dat ik niet ooit willen laat iemand Ooit krijgen die dicht bijme weer Ik heb zoveel geleerd van u Dingen die ik nooit zou doen Nu dat we uit elkaar Je leerde me wat het was Om de angel van de liefde voelen Om het gevoel dat ik niet ooit willen laat iemand Ooit weer krijgen die dicht bij mij Ik heb zoveel geleerd van u Dingen die ik nooit zou doen Nu dat we uit elkaar Je hebt me geleerd hoe je een hart breken