Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Songtekst: How To Break A Hart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki - How To Break A Hart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van How To Break A Hart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals How To Break A Hart .

Origineel

I hang on every word you said and No one could get inside my head like you Then I guess I was a fool for you then But now I understand It was all part off your plan And you should know that You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do now that we're through You taught me how to break a heart Dear God if you can hear me know please stop the anger building up inside me I need you to come and guide me I look into the eyes Of the one I thought was mine And my only scream is You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do now that we're through You taught me how to break a heart No one could get inside my head You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do now that we're through You taught me what it was To feel the sting of love To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again I learned so much from you Things I'd never do now that we're apart You taught me how to break a heart

 

Vertaling

Ik hang op elk woord dat je zei en Niemand kon krijgen in mijn hoofd zoals je Dan denk ik dat ik een dwaas voor u dan Maar nu begrijp ik Het was allemaal onderdeel van je plan En je moet weten dat Je leerde me wat het was Om een prikje van de liefde Om het gevoel alsof ik niet ooit wil laat iemand ooit zo dicht bij me weer Ik heb zoveel geleerd van jou Dingen die ik nooit zou doen nu dat we door middel van Je leerde me hoe je een hart breken Lieve God, als je me hoort weet kunt u stoppen met de woede in mij opbouwen Ik heb je nodig om te komen en mij te leiden Ik kijk in de ogen Van de ene Ik dacht dat was de mijne En mijn enige schreeuw wordt Je leerde me wat het was Om een prikje van de liefde Om het gevoel alsof ik niet ooit wil laat iemand ooit zo dicht bij me weer Ik heb zoveel geleerd van jou Dingen die ik nooit zou doen nu dat we door middel van Je leerde me hoe je een hart breken Niemand kon krijgen in mijn hoofd Je leerde me wat het was Om een prikje van de liefde Om het gevoel alsof ik niet ooit wil laat iemand dat ooitdicht bij me weer Ik heb zoveel geleerd van jou Dingen die ik nooit zou doen nu dat we door middel van Je leerde me wat het was Om een prikje van de liefde Om het gevoel alsof ik niet ooit wil laat iemand ooit zo dicht bij me weer Ik heb zoveel geleerd van jou Dingen die ik nooit zou doen Nu zijn we gescheiden Je leerde me hoe je een hart breken