Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Kerkhof Songtekst: Bring Me Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Kerkhof - Bring Me Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bring Me Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Kerkhof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Kerkhof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bring Me Down .

Origineel

I found myself, thinking about what you do Now I know, I'm better of without you I never break down any longer I don't know why I can't move on I really need, I really want you To bring me down, yes I've miss that mess you make Come around, for all time sake I need a sweet taste of bitter Bring me down I'm looking back, I see I wasn't happy To do do it again yeah that would be crazy It's so calm and quiet without you I admit that I long for you I really need, I really want you To bring me down, yes I've miss that mess you make Come around, for all time sake I need a sweet taste of bitter yeaaaaahh you're the rithem I've been drowning in someday I take my chances anyway Bring me down Yeah I miss that mess you make Come around, for all time sake I need a sweet taste of bitter Bring me down Yeah I miss that mess you make Come around, for all time sake I need a sweet sweet taste of bitter Bring me down Yeah I miss that mess you make Come around, for all time sake I need a sweet taste of bitter Bring me down Bring me down

 

Vertaling

Ik vond mezelf te denken over wat je doet Nu weet ik, I 'm beter af zonder jou Ik heb nooit breken langer Ik don 't weten waarom kan ik ' t bewegen op Ik echt nodig, ik wil dat je Om me neer, ja ik heb mis 'dat je rotzooi maken Kom eens langs, voor alle tijden wille Ik moet een zoete smaak van bittere Breng me naar beneden I 'm terug te kijken, ik zie dat ik niet ' t graag Om dit te doen nog een keer doen ja dat zou wel gek zijn Het 's zo kalm en rustig zonder jou Ik moet toegeven dat ik lang voor u Ik echt nodig, ik wil dat je Om me neer, ja ik heb mis 'dat je rotzooi maken Kom eens langs, voor alle tijden wille Ik moet een zoete smaak van bittere yeaaaaahh u 're rithem de I ' ve is te verdrinken in een dag Ik neem mijn kansen toch Breng me naar beneden Ja, ik mis dat je rotzooi maken Kom eens langs, voor alle tijden wille Ik moet een zoete smaak van bittere Breng me naar beneden Ja, ik mis dat je rotzooi maken Kom eens langs, voor alle tijden wille Ik moet een zoete zoete smaak van bittere Breng me naar beneden Ja, ik mis dat je rotzooi maken Kom eens langs, voor alle tijdensake Ik moet een zoete smaak van bittere Breng me naar beneden Breng me naar beneden