Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Kerkhof Songtekst: Perfect Day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Kerkhof - Perfect Day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Perfect Day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Kerkhof! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Kerkhof en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Perfect Day .

Origineel

Its a perfect day The coolest breeze Not a cloud in the sky casts a shade on me Colours shining bright Oh, Its so surreal And on this perfect day I got lost Get me out of this confusion Im falling apart Ive got an aching heart Im so out of place Chorus And what I feel Makes me break down and cry How it hurts How it multiplies It's not a temporary pain Cause it sticks like glue forever So I carry on Pretending Im okay On a perfect day Im drowning in memories Throw me a lifeline, dont think its my time And I can hardly breathe Oh, why did you have to leave On a perfect day Chorus And what I feel Makes me break down and cry How it hurts How it multiplies It's not a temporary pain Cause it sticks like glue forever So I carry on Pretending Im okay We all know that you're not a lonely heart We cant stand the laws You're watching over us, taking care of us Until we meet again, my friend You are everything to me and I love you for it But now youre gone And what I feel Makes me break down and cry How it hurts How it multiplies And what I feel Makes me break down and cry How it hurts How it multiplies It's not a temporary pain Cause it sticks like glue forever So I carry on, so carry on, I carry on It'll be okay.

 

Vertaling

Het is een perfecte dag De coolste wind Geen wolkje aan de hemel werpt een schaduw op mij Kleuren schijnt fel Oh, Het is zo surrealistisch En op deze prachtige dag Ik heb verloren Haal me uit deze verwarring Im uit elkaar te vallen Ive kreeg een pijn in het hart Im zo op zijn plaats Koor En wat ik voel Maakt me breken en huilen Hoe doet het pijn Hoe het vermenigvuldigen Het is niet een tijdelijke pijn Want het steekt als lijm voor eeuwig Dus ik doorgaan Doen alsof Im ok Op een perfecte dag Im verdrinken in herinneringen Gooi mij een levenslijn, dont denk dat mijn tijd En ik kan nauwelijks ademhalen Oh, waarom heb je om te vertrekken Op een perfecte dag Koor En wat ik voel Maakt me breken en huilen Hoe doet het pijn Hoe het vermenigvuldigen Het is niet een tijdelijke pijn Want het steekt als lijm voor eeuwig Dus ik doorgaan Doen alsof Im ok We weten allemaal dat je niet een eenzaam hart We cant stand van de wetgeving Je bent over ons waken, het verzorgen van ons Totdat we elkaar weer ontmoeten, mijn vriend U bent alles voor mij en ik hou van u voor het Maar nuyoure gegaan En wat ik voel Maakt me breken en huilen Hoe doet het pijn Hoe het vermenigvuldigen En wat ik voel Maakt me breken en huilen Hoe doet het pijn Hoe het vermenigvuldigen Het is niet een tijdelijke pijn Want het steekt als lijm voor eeuwig Dus draag ik op, dus doorgaan, ik doorgaan Het zal wel goed.