Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Lee Songtekst: Chiki Chiki

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Lee - Chiki Chiki ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Chiki Chiki? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Chiki Chiki .

Origineel

I just wanna make you Feel me like I feel you I just wanna be your Chiki chiki? I just wanna make you Love me like I love you Cause I wanna be your Chiki chiki Don’t you see that Your my whole life Why you waitin’ on him Drivin’ me mad Why do I keep Runnin’ to ya? I don’t know,I don’t know I’m Sayin’ goodbye to my lover I can’t fight for this love anymore I’m Sayin’ goodbye to my lover Baby tell me what I’m waiting for I’m Sayin’ goodbye to my lover I can’t fight for this love anymore I’m Sayin’ goodbye to my lover Baby tell me what I’m waiting for I just wanna make you Feel me like I feel you I want you to be my Chiki Chiki I just wanna make you Love me like I love you

 

Vertaling

I just wanna make you Feel me like I feel you I just wanna be your Chiki chiki? I just wanna make you Love me like I love you Cause I wanna be your Chiki chiki Don’t you see that Your my whole life Why you waitin’ on him Drivin’ me mad Why do I keep Runnin’ to ya? I don’t know,I don’t know I’m Sayin’ goodbye to my lover I can’t fight for this love anymore I’m Sayin’ goodbye to my lover Baby tell me what I’m waiting for I’m Sayin’ goodbye to my lover I can’t fight for this love anymore I’m Sayin’ goodbye to my lover Baby tell me what I’m waiting for I just wanna make you Feel me like I feel you I want you to be my Chiki Chiki I just wanna make you Love me like I love you