Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Minaj Songtekst: Bed Of Lies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Minaj - Bed Of Lies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bed Of Lies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Minaj! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Minaj en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bed Of Lies .

Origineel

Do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies And I knew better than to look in your eyes They only pretend you would be mine And oh how you made me believe You had me caught in every web that you weaved But do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies You could never make eye contact Everything you got was based off of my contacts You a fraud, but I'mma remain icon-stat Balenciagas on my boots with the python strap You was caught up in the rush, and you was caught up in the thrill of it You was with me way before I hit a quarter mill' in it Put you in the crib and you ain't never pay a bill in it I was killin' it, man, you got me poppin' pills in it I told Baby hit you, I said this nigga buggin' 'Cause I was doing it for us, I told 'em fuck the public Couldn't believe that I was home alone, contemplating Overdosin', no more coastin', no more toastin' over oceans They say you don't know what you got 'til it's gone They say that your darkest hour come before your dawn But there was something that I should've asked all along I'mma ask on the song Do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies And I knew better than to look in your eyes They only pretend you would be mine And you know how you made me believe You had me caught in every web that you weaved But do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies I just figured if you saw me, if you looked in my eyes You'd remember our connection and be freed from the lies I just figured I was something that you couldn't replace But there was just a blank stare and I couldn't relate I just couldn't understand and I couldn't defend What we had, what we shared, and I couldn't pretend When the tears roll down it's like you ain't even notice 'em If you had a heart, I was hoping that you would show it some What the fuck you really telling me? What you telling me? I could tell you lying, get the fuck out, don't yell at me I ain't mean to cut you, I ain't wanna catch a felony This ain't How To Be A Player, you ain't Bill Bellamy They say you don't know what you got 'til it's gone They say that your darkest hour come before your dawn But there was something that I should've asked, all along I'mma ask on the song So does she know I've been in that bed before? A thousand count, and not a single thread of truth If I was just another girl Then I'm ashamed to say that I'm not over you There's one thing I need to know So call me when you're not so busy just thinking of yourself Do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies And I knew better than to look in your eyes They only pretend you would be mine And oh how you made me believe You had me caught in every web that you weaved But do you ever think of me when you lie? Lie down in your bed, your bed of lies Read more: Nicki Minaj - Bed Of Lies Lyrics | MetroLyrics 

 

Vertaling

Heb je ooit van me denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens En ik wist beter dan te kijken in je ogen Ze doen alsof je alleen de mijne zou zijn En oh hoe je maakte me geloven Je had me gevangen in elke web dat je geweven Maar heb je ooit van mij denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens Je kon nooit oogcontact te maken Alles wat je kreeg was gebaseerd off van mijn contacten U een fraude, maar I'mma blijven icon-stat Balenciagas op mijn laarzen met de python riem Je werd gevangenup in de haast, en je werd opgevoed in de sensatie van het gevangen Je was bij mij weg te gaan voordat ik raakte een kwart molen 'in het Zet je in de wieg en je wordt niet nooit een rekening te betalen in het Ik was killin 'it, man, je hebt me poppin' pillen in het Ik vertelde de baby raakte je, ik zei dat dit nigga Buggin Omdat ik aan het doen was voor ons, vertelde ik 'em fuck de openbare Kon niet geloven dat ik alleen thuis was, overweegt Overdosin ', niet meer coastin', niet meer toastin 'boven de oceanen Ze zeggen dat je niet weet wat je hebt 'til it's gone Ze zeggendat je donkerste uur komen voordat je het ochtendgloren Maar er was iets dat ik al die tijd zou hebben gevraagd I'mma vragen op het nummer Heb je ooit van me denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens En ik wist beter dan te kijken in je ogen Ze doen alsof je alleen de mijne zou zijn En je weet hoe je maakte me geloven Je had me gevangen in elke web dat je geweven Maar heb je ooit van mij denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens Ik dacht gewoon dat als je me zag, als je keek in mijnogen Je zou herinneren onze verbinding en bevrijd worden van de leugens Ik dacht dat ik iets dat je niet kon vervangen was Maar er was gewoon een lege blik en ik kon geen betrekking Ik kon gewoon niet begrijpen en ik kon niet verdedigen Wat we hadden, wat we deelden, en ik kon niet doen alsof Toen de tranen naar beneden rollen is het alsof je wordt niet em eens in de gaten ' Als je een hart had, hoopte ik dat je het wat zou laten zien Wat de fuck je echt van me te vertellen? Wat vertel je me? Ik kon vertellen je liegen, get the fuck out, niet doenschreeuwen tegen me Ik is niet mijn bedoeling om je te snijden, dat ik niet wil vangen een misdrijf Dit is niet How To Be A Player, u is niet Bill Bellamy Ze zeggen dat je niet weet wat je hebt 'til it's gone Ze zeggen dat je donkerste uur komen voordat je het ochtendgloren Maar er was iets dat ik moet vroeg langs I'mma vragen op het nummer Dus doet ze weet dat ik in dat bed geweest vóór? Duizend tellen, en niet een enkele draad van de waarheid Als ik was gewoon een ander meisje Dan ben ik beschaamd om te zeggen dat ik niet over je heen Er is één ding dat ikmoet weten Dus bel me als je niet zo druk net te denken van jezelf Heb je ooit van me denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens En ik wist beter dan te kijken in je ogen Ze doen alsof je alleen de mijne zou zijn En oh hoe je maakte me geloven Je had me gevangen in elke web dat je geweven Maar heb je ooit van mij denken als je liegt? Liggen in je bed, je bed van leugens Lees meer: ​​Nicki Minaj - Bed Of Lies Lyrics | MetroLyrics