Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Songtekst: My Addiction

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki - My Addiction ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Addiction? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Addiction .

Origineel

We're fussing and fighting I keep on trying To mend this but you won't Meet me half way You say it's over But I want your closure What have I got to do Just say the words We're being crazy We're acting so lazy Let's put in the time And we'll go back to Us against the universe It'll be you and me [Chorus:] If you need I'll say it's not you, it's me I'll do all that I can If I can make you love me again It's not you it's me I'll do all that I can If I can make you love me again You are oh, oh, oh You are oh, oh, oh You are, you are You're me addiction Caught in a moment were I keep on hoping Soon you'll come 'round And see my point of view Won't aks no questions I'm craving you're precense There's no prescription To get me over you Been thinking lately You'll say yes not maybe Just speak the words And we'll go back to Us against the universe It'll be you and me [Chorus] We're fussing and fighting I keep on trying To mend this but you won't Meet me half way

 

Vertaling

We gedoe en de bestrijding van Ik blijf het proberen Te repareren, maar je zal niet Ontmoet me halverwege Je zegt het is voorbij Maar ik wil je afsluiting Wat heb ik te doen Gewoon zeggen dat de woorden We worden gek We handelen zo lui Laten we in de tijd En we terug te gaan Ons tegen het universum Het zal u en mij [Chorus:] Als je Ik zal zeggen dat het je niet, ik ben het Ik zal alles doen wat ik kan Als ik kan je weer verliefd me Het is niet je dat het mij Ik zal alles doen wat ik kan Als ik kan je weer verliefd me U bent oh, oh, oh U bent oh, oh, oh Je bent, je bent Je bent me verslaving Gevangen in een moment waar ik blijf hopen Binnenkort kom je 'ronde En zie mijn standpunt Aks zal geen nee vragen Ik ben hunkeren je precense Er is geen recept Om me over je heen De laatste tijd zijn denken Je zult misschien zeggen: ja niet Net spreken de woorden En we terug te gaan Ons tegen het universum Het zal u en mij [Chorus] We gedoe en de bestrijding van Ik blijf het proberen Te reparerenmaar je zal niet Ontmoet me halverwege