Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nikki Yanofsky Songtekst: I Believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nikki Yanofsky - I Believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nikki Yanofsky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nikki Yanofsky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Believe .

Origineel

There comes a moment when my heart must stand alone On this lonely path I've chosen Like a house thats not a home Sometimes when I feel I've had enough And I feel like giving up You willed me to be all I can be Now nothing can stop me I believe in the power that comes From a world brought together as one I believe together we'll fly I believe in the power of you and I This is the moment we have dreamed of all our lives We'll be the change we wish from others We'll stand tall for what is right And in my heart there'll be no doubt The arms of the world will come reaching out And embrace me to be all I can be Now nothing can stop me I believe in the power that comes From a world brought together as one I believe together we'll fly I believe in the power of you and I I believe in the power of you and I I believe, I believe, I believe in.. I believe, I believe in you I believe, I believe, I believe in.. I believe, I believe in you I believe, I believe, I believe in you I believe together we'll fly I believe in the power of you and I I believe the time is right now To stand tall and make the world proud I believe together we'll fly I believe in the power I believe in the power that comes From a world brought together as one (Of you and I) I believe together we'll fly I believe in the power of you and I (Power) I believe the time is right now (Of you and I) Stand tall and make the world proud I believe together well fly (Together we'll fly) I believe in the power of you and I I believe in the power of you and

 

Vertaling

Er komt een moment dat mijn hart alleen moet staan Op deze eenzame weg die ik heb gekozen Net als een huis thats niet een huis Soms als ik voel dat ik er genoeg van En ik voel me als het geven van U wilde mij alles wat ik kan worden Niets kan me tegenhouden Ik geloof in de kracht die wordt geleverd Van een wereld bij elkaar gebracht als een Ik denk dat we samen zullen vliegen Ik geloof in de kracht van u en ik Dit is het moment dat we hebben gedroomd van al onze levens We zullen de verandering die we willen van anderen We staan hoog voor wat juist is En in mijn hart zal er zijn geen twijfel De armen van de wereld zal bereiken En omarmen mij alles wat ik kan worden Nu niets kan me tegenhouden Ik geloof in de kracht die wordt geleverd Van een wereld bij elkaar gebracht als een Ik denk dat we samen zullen vliegen Ik geloof in de kracht van u en ik Ik geloof in de kracht van je anda I Ik geloof, ik geloof, ik geloof inch. Ik geloof, ik geloof in je Ik geloof, ik geloof, ik geloof inch. Ik geloof, ik geloof in je Ik geloof, ikgeloof, ik geloof in je Ik denk dat we samen zullen vliegen Ik geloof in de kracht van u en ik Ik denk dat de tijd rijp is nu Om zich hoog en maken de wereld trots Ik denk dat we samen zullen vliegen Ik geloof in de kracht Ik geloof in de kracht die wordt geleverd Van een wereld bij elkaar gebracht als een (Of u en ik) Ik denk dat we samen zullen vliegen Ik geloof in de kracht van u en ik (Power) Ik denk dat de tijd rijp is nu (Of u en ik) Ga rechtop en maak de wereld trots Ik denk samen goed vliegen (Together we'll fly) Ik geloof in de kracht van u en ik Ik geloof in de kracht van u en