Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nils Lofgren Songtekst: You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nils Lofgren - You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nils Lofgren! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nils Lofgren en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You .

Origineel

Ah, you, wake me with the genlest touch. When you, kiss me, oh, I feel I must have you; You have everything I need, Except a burning love for me. When I first saw you that day, I had to ask you stay. We talked and drank to much, And our hearts softly touched. Now, in us I do believe, Or then have I been deceived? Ah, you; you come down like early rain, and you, Wash away my every pain, and you, You have everything I need, Except a burning love for me. Well we`ve have this for a while, And when we make love, you always smile. Still, there`s a distance I can`t close. I`m in deeper and it shows. It shows. Well, while our hearts are young and there`s still time, Tell me what to do to make you mine, Oh, mine, ah, you. You walk outside and birds start to sing, ah, you. You look at me and know everything I feel Grant me one wish, and I`ll be free. I want you more in love with me. I want you more in love with me, ah, you.

 

Vertaling

Ah, je, wakker me met de genlest tintje. Wanneer je, kus me, oh, ik voel dat ik moet u beschikken; Je hebt alles wat ik nodig heb, Behalve een brandende liefde voor mij. Toen ik voor het eerst zag je die dag, Ik moest vragen u verblijf. We praatten en dronken te veel, En onze harten zacht aangeraakt. Nu, in ons geloof ik, Of dan heb ik bedrogen? Ah, u, u nederdalen als een vroege regen, en u, Wegspoelen al mijn pijn, en u, Je hebt alles wat ik nodig heb, Behalve een brandende liefde voor mij. Nou we `ve hebben dit voor eenterwijl, En toen we de liefde, je altijd lachen. Toch is er `s een afstand die ik kan` t dicht. I `m in dieper en dat blijkt. Het toont. Nou, terwijl onze harten zijn jong en er `s nog tijd, Vertel me wat te doen om je de mijne te maken, Oh, mijn, ah, u. Je loopt naar buiten en de vogels beginnen te zingen, ah, u. Je kijkt me aan en weet dat alles wat ik voel Schenk mij een wens, en ik `ll vrij zijn. Ik wil dat je meer verliefd op mij. Ik wil dat je meer verliefd op mij, ah, u.