Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Songtekst: I Dont Want To Be Your Friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina - I Dont Want To Be Your Friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Dont Want To Be Your Friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Dont Want To Be Your Friend .

Origineel

I Don't want to see your face I don't want to hear your name I don't want a thing Just stay away baby Don't wanna know if you're alright Or what you’re doing with your life Don’t wanna hear you say that you'll stay in touch maybe I'll get by just fine So if you're goin' then darlin' goodbye, goodbye Don't call me in the middle of the night no more Don't expect me to be there Don't think that it will be the way it was before Don't think that I care I’m not over you yet And I don't want to be your friend I'll forget we ever met I'll forget I ever let Ever let you in to this heart of mine baby You just gotta let me be You gotta keep away from me Cause all I want to be is free just from you baby Don't you come around Don't say you still care about me Go now ,go now Don't call me in the middle of the night no more Don't expect me to be there Don't think that it will be the way it was before Don't think that I care I’m not over you yet And I don't want to be your friend Baby, It's killing me I'll get by just fine So if you're goin' then darlin' goodbye, goodbye Don't call me in the middle of the night no more Don't expect me to be there Don't think that it will be the way it was before Don't think that I care I’m not over you yet And I don't want to be your friend

 

Vertaling

Ik wil niet dat je gezicht zien Ik wil niet je naam te horen Ik wil niet een ding Gewoon wegblijven baby Wilt u niet goed weet of je goed Of wat je doet met je leven Wilt u niet horen zeggen dat je misschien wel in contact blijven Ik krijg door prima Dus als je goin 'dan Darlin' Vaarwel, vaarwel Noem me niet in het midden van de nacht niet meer Verwacht niet dat mij er Denk niet dat het zal de manier waarop het was vóór zijn Denk niet dat ik zorg Ik ben niet over je heen nog En ik wil niet je vriend te worden Ik zal vergeten dat we ooit ontmoet Ik vergeet ik je ooit laten Je ooit laten staan om dit hart van mij baby Je moet gewoon laat me Je moet op afstand te houden van mij Want alles wat ik wil is vrij alleen van je baby Kom je niet rond Zeg niet dat je nog steeds zorg over mij Ga nu, ga nu Noem me niet in het midden van de nacht niet meer Verwacht niet dat mij er Denk niet dat het zal de manier waarop het was vóór zijn Denk niet dat ik zorg Ik ben niet over je heen nog En ik niet wil jevriend Baby, It's me dood Ik krijg door prima Dus als je goin 'dan Darlin' Vaarwel, vaarwel Noem me niet in het midden van de nacht niet meer Verwacht niet dat mij er Denk niet dat het zal de manier waarop het was vóór zijn Denk niet dat ik zorg Ik ben niet over je heen nog En ik wil niet je vriend te worden