Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Kinert Songtekst: Beast

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina Kinert - Beast ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beast? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina Kinert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina Kinert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beast .

Origineel

Why do we always talk about things like these Why do we always haunt eachother down Why do we always smoke those cigarettes And drink a lot of wine I know the kind of beast that I've become No I don't always show my gratitude And I don't always shut it when I'm spoken to And I don't understand the things that you say, anymore I know it doesn't show that I love you No I don't always like when children laugh And I don't give a damn about your fourteen year old And who am I trying to fool, by acting this way I need a lot of wine I know the kind of beast that I've become

 

Vertaling

Waarom hebben we altijd praten over dit soort dingen Waarom hebben we achtervolgen elkaar altijd naar beneden Waarom doen we roken altijd die sigaretten En drink veel wijn Ik weet dat het soort beest dat ik ben geworden Nee ik niet altijd laten zien mijn dank En ik wil niet altijd afsluit als ik gesproken En ik begrijp niet de dingen die je zegt, meer Ik weet dat het niet laten zien dat ik van je hou Nee ik niet altijd leuk als de kinderen aan het lachen En ik wil niet een vloek over je veertien jaar oud En wie ben ik proberen om voor de gek, doorhandelen op deze manier Ik heb veel wijn Ik weet dat het soort beest dat ik ben geworden