Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Pastori Songtekst: Tú Me Camelas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina Pastori - Tú Me Camelas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tú Me Camelas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina Pastori! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina Pastori en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tú Me Camelas .

Origineel

tú me camelas me lo han dicho tus acais que me lo han dicho, primo, tus acais tú me camelarás si te vas y me dejas triste si te vas¡ay qué soledad si no estás

 

Vertaling

je me je camelas Ik heb te horen gekregen van uw acais Ik heb verteld, neef, je acais je me je camelarás als je gaat en je laat me verdrietig als je dat doet vas¡ay eenzaamheid als je niet