Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nina simone Songtekst: chilly winds don’t blow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nina simone - chilly winds don’t blow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chilly winds don’t blow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nina simone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nina simone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chilly winds don’t blow .

Origineel

Going where the willows weep no more, darlin' baby Going where the willows weep no more Chilly winds don't blow along my shore, oh baby Where the chilly winds, the chilly winds don't blow Going where my father waits for me, oh baby Going where my father waits for me Going there 'cause there I'd rather be, oh baby Where the chilly winds, the chilly winds don't blow Yes there will be red roses round my door, darlin' baby There will be red roses round my door Going where they'll welcome me for sure, oh baby Where the chilly wind, the chilly wind don't blow Chilly winds, chilly winds, the chilly winds don't blow

 

Vertaling

We gaan waar de wilgen niet meer huilen, lieveling We gaan waar de wilgen niet meer huilen Kille winden blazen niet langs mijn kust, oh baby Waar de kille winden, de kille winden niet waaien Daarheen waar mijn vader op me wacht, oh baby Daarheen waar mijn vader op me wacht Ik ga daarheen, want daar ben ik liever, oh schat Waar de kille winden, de kille winden niet waaien Ja, er zullen rode rozen rond mijn deur staan, schat Er zullen rode rozen rond mijn deur staan Daar waar ze me zeker zullen verwelkomen, oh baby Waar de kille wind, de kille wind niet waait Kille winden, kille winden, de kille winden waaien niet