Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nina simone Songtekst: do what you gotta do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nina simone - do what you gotta do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do what you gotta do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nina simone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nina simone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do what you gotta do .

Origineel

[Intro] Do what you gotta do Come on back, see me when you can [Verse 1] Man, I can understand how it might be Kinda hard to love a girl like me I don't blame you much for wanting to be free I just wanted you to know I've loved you better that your own kin did From the very start it's my own fault What happens to my heart You see I've always known you'd go [Chorus] So you just do what you gotta do, my wild sweet love Though it may mean that I'll never kiss those sweet lips again Pay that no mind, find that dappled dream of yours Come on back and see me when you can [Verse 2] Now I know it'll make you feel sad And make you feel so bad They say you don't treat me me like you should They got ways to make you feel no good I guess they got no way to know I've had my eyes wide open from the start And man you never lied to me The part of you that they'll never see Is the part you've shown to me [Chorus] So you just do what you gotta do, my wild sweet love Though it may mean that I'll never kiss those sweet lips again Pay that no mind, find that dappled dream of yours Come on back and see me when you can

 

Vertaling

[Intro] Doe wat je moet doen Come on back, see me when you can [Verse 1] Man, ik kan begrijpen hoe het kan zijn Kinda hard to love a girl like me Ik neem het je niet kwalijk dat je vrij wilt zijn Ik wilde je alleen laten weten Ik heb meer van je gehouden dan je eigen familie deed Vanaf het allereerste begin is het mijn eigen schuld Wat er met mijn hart gebeurt Zie je, ik heb altijd geweten dat je zou gaan [refrein] Dus doe gewoon wat je moet doen, mijn wilde lieve liefde Hoewel het kan betekenen dat ik nooit meer die zoete lippen zal kussen Let daar maar niet op, en zoek die droom van je Kom terug en zie me wanneer je kunt [Verse 2] Nu weet ik dat het je verdrietig zal maken And make you feel so bad They say you don't treat me like you should Ze hebben manieren om je niet goed te laten voelen I guess they got no way to know Ik heb mijn ogen vanaf het begin wijd open gehad En man, je hebt nooit tegen me gelogen Het deel van jou dat ze nooit zullen zien Is het deel dat je aan mij hebt laten zien [refrein] So you just do what you gotta do, my wild sweet love Hoewel het kan betekenen dat ik nooit meer die zoete lippen zal kussen Let daar maar niet op, zoek die gevlekte droom van je Kom terug en zie me wanneer je kunt