Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Simone Songtekst: My Man's Gone Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina Simone - My Man's Gone Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Man's Gone Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina Simone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina Simone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Man's Gone Now .

Origineel

my man's gone now ain't no use a listening for his tired footstaps climbing up the stairs Old men sorrow's come to keep me company whispering beside me when I say my prayers Ain't that I mind working working me is travellers Journey in together to the promise land But old man sorrow's marching all the way with me telling me I'm old now since I lose my man Old men sorrow sitting by the fire place lying all night long by me in the bed Telling me the same thing morining moon and evening that I'm all alone now since my man is dead

 

Vertaling

mijn man is nu weg Is geen gebruik maken van een luisterend voor zijn vermoeide footstaps beklimmen van de trap Oude mannen verdriet gekomen om me gezelschap te houden fluisteren naast me als ik zeg mijn gebeden Is niet dat ik erg bezig werkende mij is reizigers Journey in elkaar naar het beloofde land Maar de oude man verdriet marcheren de hele weg met mij vertel me Ik ben nu oud sinds ik mijn man kwijt Oude mannen verdriet zitten bij de open haard lag de hele nacht lang door mij in het bed Vertelde me hetzelfde morining maan enavond dat ben ik nu helemaal alleen omdat mijn man is dood