Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nina simone Songtekst: turning point

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nina simone - turning point ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turning point? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nina simone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nina simone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turning point .

Origineel

See the little brown girl She's as old as me She looks just like chocolate Oh mummy can't you see We are both in first grade She sits next to me I took care of her mum When she skinned her knee She sang a song so pretty On the Jungle Gym When Jimmy tried to hurt her I punched him in the chin Mom, can she come over To play dolls with me? We could have such fun mum Oh mum what'd you say Why not? oh why not? Oh... I... see...

 

Vertaling

Zie het kleine bruine meisje Ze is net zo oud als ik Ze lijkt precies op chocolade Oh mama kan je het niet zien We zitten allebei in de eerste klas Ze zit naast me Ik heb voor haar moeder gezorgd Toen ze haar knie schaafde Ze zong een liedje zo mooi Op de Jungle Gym Toen Jimmy haar pijn probeerde te doen sloeg ik hem op zijn kin Mam, mag ze langskomen Om poppen te spelen met mij? We zouden zoveel plezier kunnen hebben, mam. Oh mam wat zei je? Waarom niet? Waarom niet? Oh... Ik... zie...