Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Songtekst: Somewhere Down The Road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina - Somewhere Down The Road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Somewhere Down The Road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Somewhere Down The Road .

Origineel

Ooh, when you're all by yourself baby I got you If you need someone to call baby I got you There's no need to be lonely I got you And I know that you got me too, boy Ohh ah, yeah Ohh ah, yeah When you smile at me, it makes me weak I can count on you boy to be there when I'm fallin' I didn't have to change for you to see That nothing can ever come between you and me I need you for who you are And all that I am when I'm standin' next to you I'm so lucky to have you in my life Ooh, when you're all by yourself baby I got you If you need someone to call baby I got you There's no need to be lonely I got you And I know that you got me too, baby Your heart is with me and with nobody else I'm tryin' to keep my cool but I can't help it I can't imagine life without your love Now and forever you're all I'm thinkin' of When you're all by yourself I got you There's no need to be lonely And I know that you got me too, boy Ooh, when you're all by yourself baby I got you If you need someone to call baby I got you There's no need to be lonely I got you And I know that you got me too, boy Ooh, when you're all by yourself baby I got you If you need someone to call baby I got you There's no need to be lonely I got you And I know that you got me too, boy Ooh when you're all by yourself You need someone - call me I got you When you're all by yourself I got you, I got you, I got you

 

Vertaling

Ooh, als je 'alle nieuwe baby zelf Ik heb je Als je iemand nodig om Noodoproepnummer Ik heb je Er 's niet nodig om eenzaam te zijn Ik heb je En ik weet dat je me maar ik heb ook jongen Ohh ah, yeah Ohh ah, yeah Als je naar me lacht, het maakt me zwak Ik kan rekenen op u jongen om daar te zijn als ik 'm Fallin ' Ik heb 't moeten veranderen om te zien Dat er niets kan ooit tussen jou en mij Ik heb je nodig voor wie je bent En alles wat ik ben als ik 'm overeind ' naast je I 'm zo gelukkig om u in mijn leven Ooh, als je 'alle nieuwe baby zelf Ik heb je Als je iemand nodig om Noodoproepnummer Ik heb je Er 's niet nodig om eenzaam te zijn Ik heb je En ik weet dat je me maar ik heb ook baby Je hart is met mij en met niemand anders I 'm probeer ' aan mijn koel te houden maar ik kan 't niet helpen Ik kan 't leven voorstellen zonder jouw liefde Nu en voor altijd je 're alle I ' m denkend 'van Als u 're alle door uzelf Ik heb je Er 's niet nodig om eenzaam te zijn En ik weet dat je me maar ik heb ook jongen Ooh, wanneeru 'allemaal zelf baby Ik heb je Als je iemand nodig om Noodoproepnummer Ik heb je Er 's niet nodig om eenzaam te zijn Ik heb je En ik weet dat je me maar ik heb ook jongen Ooh, als je 'alle nieuwe baby zelf Ik heb je Als je iemand nodig om Noodoproepnummer Ik heb je Er 's niet nodig om eenzaam te zijn Ik heb je En ik weet dat je me maar ik heb ook jongen Ooh als je 'alle door uzelf opnieuw Je hebt iemand nodig - bel me Ik heb je Als u 're alle door uzelf Ik heb je, ik heb je, ik heb je