Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nina Songtekst: Vertel Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nina - Vertel Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vertel Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vertel Me .

Origineel

in het midden van het jaar kwam er iemand bij ik voelde me toen een beetje raar hij lachte naar mij en dagen later werden wij een paar maar toen zei jij opeens we zijn nu klaar Want vertel me nu gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Je nergeerde me al dagen Je was heel boos je kon alleen maar klagen T'was moeiteloos Maar kijk een diep in je hart en zie je ware ik Want toen zei jij opeens We zijn nu klaar Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Komaan doe nu eens serieus even normaal vertel me nu gewoon je hebt geen keus! Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal

 

Vertaling

in het midden van het jaar kwam er iemand bij ik voelde me toen een beetje raar hij lachte naar mij en dagen later werden wij een paar maar toen zei jij opeens we zijn nu klaar Want vertel me nu gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Je nergeerde me al dagen Je was heel boos je kon alleen maar klagen T'was moeiteloos Maar kijk een diep in je hart en zie je ware ik Want toen zei jij opeens We zijn nu klaar Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Komaan doe nu eens serieus even normaal vertel me nu gewoon je hebt geenkeus! Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal Want vertel me u gewoon waarom jij niet van me houd waarom ben je toch zo stout Want vertel me nu gewoon Waarom mag je me niet je doet me zo'n verdriet vertel me nu gewoon vertel me nu gewoon waarom doe je me dit aan maar het is normaal want je hartje is van staal