Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nine inch nails Songtekst: metal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nine inch nails - metal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van metal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nine inch nails! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nine inch nails en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals metal .

Origineel

We're in the building where they make us grow And I'm frightened by the liquid engineer Like you My Mallory heart is sure to fail I could crawl around the floor just like I'm real Like you The sound of metal I want to be you I should learn to be a man Like you Plug me in and turn me on Oh everything is moving I need my treatment it's tomorrow they send me Singing "I am an American" Do you? Picture this if I should make the change I'd love to pull the wires from the wall Did you? And who are you and how can I try? Here inside I like the metal Don't you? All I know is no one dies I'm still confusing love with need

 

Vertaling

We zijn in het gebouw waar ze ons laten groeien En ik ben bang voor de vloeibare ingenieur Net als jij. Mijn Mallory hart zal zeker falen Ik kan over de vloer kruipen net alsof ik echt ben zoals jij Het geluid van metaal Ik wil jou zijn Ik zou moeten leren een man te zijn zoals jij Plug me in en zet me aan Oh alles beweegt Ik heb mijn behandeling nodig het is morgen ze sturen me Singing "I am an American" Doe je dat? Stel je dit voor als ik de verandering zou maken Ik zou graag de draden uit de muur trekken. Is dat zo? En wie ben jij en hoe kan ik het proberen? Hier binnen hou ik van metaal. Jij niet dan? Alles wat ik weet is dat niemand sterft Ik verwar nog steeds liefde met behoefte