Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nine inch nails Songtekst: please

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nine inch nails - please ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nine inch nails! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nine inch nails en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please .

Origineel

[Verse 1] This is how It begins Push it away but it all comes back again All the flesh All the sin There was a time when it used to mean just about everything Just like now Just like now [Chorus 1] Breathe, echoing the sound Time starts slowing down Sink until I drown (Please) I don't ever want to make it stop And it keeps repeating Will you please complete me? [Post-Chorus] Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up [Verse 2] Watch the white Turn to red It fills up the hole but it grows somewhere else instead All my life Yeah yeah yeah yeah, but it just left me dead (Well guess what?) The world is over and I realize it was all in my head [Chorus 2] Now everything is clear I erase the fear I can disappear Please, I don't ever want to make it stop You can never leave me Will you please complete me [Outro] Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up Never be enough To fill me up

 

Vertaling

[Vers 1] Dit is hoe Het begint Duw het weg maar het komt allemaal weer terug Al het vlees Al de zonde Er was een tijd dat het zo ongeveer alles betekende. Net als nu Net als nu [refrein 1] Breathe, echoing the sound Time starts slowing down Zink tot ik verdrink (Please) I don't ever want to make it stop En het blijft herhalen Wil je me alsjeblieft compleet maken? [Post-Chorus] Nooit genoeg Om me op te vullen Wees nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg zijn Om me op te vullen [Verse 2] Kijk hoe wit Veranderen in rood Het vult het gat maar het groeit ergens anders Al mijn leven Yeah yeah yeah yeah, maar het liet me gewoon dood achter (Nou, raad eens?) The world is over and I realize it was all in my head [Chorus 2] Now everything is clear I erase the fear Ik kan verdwijnen Alsjeblieft, ik wil niet dat het ooit ophoudt Je kunt me nooit verlaten Wil je me alsjeblieft compleet maken [Outro] Nooit genoeg Om me op te vullen Wees nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Nooit genoeg Om me op te vullen Never be enough om me op te vullen